Gemeente

Bijeenkomst voor overleden gemeentemedewerker

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft dinsdagochtend een samenkomst gehouden op Langeroode, waar de buitendienst van de gemeente is gehuisvest. Maandag kwam bij een ernstig ongeval een medewerker van de groenvoorziening om het leven bij een auto-ongeval.

Burgemeester Liesbeth Spies noemde het een 'indrukwekkende bijeenkomst', waarbij ruim honderd collega's aanwezig waren. 

Op de Kalkhovenweg schoot maandagmiddag een voertuig van de gemeente van het talud, nadat deze tegen een boom was gebotst. In het voertuig zaten drie medewerkers van de groenvoorziening van de gemeente. "De bestuurder werd onwel, waarna het voertuig onbestuurbaar werd", meldt Spies dinsdagmiddag. De bestuurder overleed, de andere medewerkers raakten gewond. 

"We zijn deze week betrokken bij het gezin dat onze collega's achterlaat, maar ook bij de medewerkers die gewond raakten. Het kleurt onze dagen", aldus Spies. Zowel op de locaties aan de Olympiaweg en op Langeroode ligt een condoleanceregister waar collega's kunnen stilstaan bij het noodlottige ongeval. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.