Josh Walet

Bijna geen treinen en lege perrons

Medewerkers van de NS zijn vandaag in staking. In het overgrote deel van de provincie Zuid-Holland rijden vandaag vrijwel geen treinen. Dit is ook op het station in Alphen aan den Rijn goed te merken. Vanmorgen tijdens de "spits" reden er maar enkele treinen en waren er niet meer dan een handje vol mensen op het station.

Eerder deze week was er al een staking in regio Noord, vandaag is regio West aan de beurt. De stakingen worden gehouden naar aan leiding van mislukte onderhandelingen tussen de vakbonden en de NS. 

De treinen van overige vervoerders zoals R-net rijden wel. Je kunt vandaag dus wel vanaf Alphen aan den Rijn richting Boskoop, Waddinxveen en Gouda of andersom. Maar naar Leiden, Bodegraven, Woerden of Utrecht zul je een andere oplossing moeten vinden.

De NS zet ook geen bussen in, zij raden aan om voor vertrek de reisplanner te checken. Vervoerder Arriva laat weten dat hun bussen vandaag gewoon volgens de dienstregeling rijden. 

NS

NS

NS


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: