Josh Walet

Bijna geen treinen en lege perrons

Medewerkers van de NS zijn vandaag in staking. In het overgrote deel van de provincie Zuid-Holland rijden vandaag vrijwel geen treinen. Dit is ook op het station in Alphen aan den Rijn goed te merken. Vanmorgen tijdens de "spits" reden er maar enkele treinen en waren er niet meer dan een handje vol mensen op het station.

Eerder deze week was er al een staking in regio Noord, vandaag is regio West aan de beurt. De stakingen worden gehouden naar aan leiding van mislukte onderhandelingen tussen de vakbonden en de NS. 

De treinen van overige vervoerders zoals R-net rijden wel. Je kunt vandaag dus wel vanaf Alphen aan den Rijn richting Boskoop, Waddinxveen en Gouda of andersom. Maar naar Leiden, Bodegraven, Woerden of Utrecht zul je een andere oplossing moeten vinden.

De NS zet ook geen bussen in, zij raden aan om voor vertrek de reisplanner te checken. Vervoerder Arriva laat weten dat hun bussen vandaag gewoon volgens de dienstregeling rijden. 

NS

NS

NS


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.