Scala College

Bijrol voor Alphense Patrick in serie Mocro Maffia

Een rol in de populaire serie Mocro Maffia is iets waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen, maar niet voor Patrick Vermeulen. Hij heeft namelijk een bijrol in het nieuwste seizoen van de Videoland serie te pakken.

De serie Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. De drie beste vrienden Romano, Potlood en Paus maken samen de overstap van kleine criminaliteit naar de georganiseerde misdaad. De serie is gebaseerd op waargebeurde misdrijven.

Patrick, die momenteel in havo 4 zit op het Scala College in Alphen aan den Rijn, heeft een bijrol gescoord in het vierde seizoen van de serie. Hij is niet het enige gezicht dat Alphenaren bekend voor zal komen. In serie is Alphenaar Robert de Hoog namelijk ook te zien als Tatta.

Wil je Patrick spotten in de serie? Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia kijk je vanaf 28 januari op Videoland.

Op onderstaande foto: Patrick op de foto met Sjoerd. Laatstgenoemde presenteert vanaf 29 januari een nieuwe backstage-serie over Mocro Maffia.

patrick vermeulen scala rol mocro maffia 1.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.