Scala College

Bijrol voor Alphense Patrick in serie Mocro Maffia

Een rol in de populaire serie Mocro Maffia is iets waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen, maar niet voor Patrick Vermeulen. Hij heeft namelijk een bijrol in het nieuwste seizoen van de Videoland serie te pakken.

De serie Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. De drie beste vrienden Romano, Potlood en Paus maken samen de overstap van kleine criminaliteit naar de georganiseerde misdaad. De serie is gebaseerd op waargebeurde misdrijven.

Patrick, die momenteel in havo 4 zit op het Scala College in Alphen aan den Rijn, heeft een bijrol gescoord in het vierde seizoen van de serie. Hij is niet het enige gezicht dat Alphenaren bekend voor zal komen. In serie is Alphenaar Robert de Hoog namelijk ook te zien als Tatta.

Wil je Patrick spotten in de serie? Het nieuwe seizoen van Mocro Maffia kijk je vanaf 28 januari op Videoland.

Op onderstaande foto: Patrick op de foto met Sjoerd. Laatstgenoemde presenteert vanaf 29 januari een nieuwe backstage-serie over Mocro Maffia.

patrick vermeulen scala rol mocro maffia 1.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.