S2X
Advertorial Sport

Binnen skiën is weer mogelijk bij Ski & Snowboard Xperience

Heb jij het skiën ook zo gemist en heb je zin om de ski’s weer aan te trekken? Dat kan nu weer bij Ski & Snowboard Xperience!

Met de versoepelingen die vanaf woensdag 19 mei ingaan, waarbij de binnensportlocaties weer open mogen, opent ook S2X de deuren weer. Beginner of gevorderd en kind of volwassene, iedereen kan terecht bij Ski & Snowboard Xperience om te skiën of snowboarden. De skibaan is de gehele zomer (extra) geopend om zo genoeg mogelijkheden te bieden tot het inplannen en inhalen van lessen.

Alle lessen zijn op reservering en met inachtname van de coronamaatregelen. Wil jij graag een les inplannen of meer informatie over de actuele openingstijden en lesmogelijkheden? Bezoek de website of neem contact op via mail of telefonisch (0172 – 218333). Ook vind je hier meer informatie over de coronamaatregelen bij Ski & Snowboard Xperience.


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.