Binnenkijken in het nieuwe schoolgebouw van het Ashram College

Het Ashram College in Alphen aan den Rijn krijgt een nieuw schoolgebouw. De eerste paal hiervoor werd begin mei de grond in geslagen. In deze video krijg je een indruk van het nieuwe schoolgebouw.

Een volledig energieneutraal gebouw met een daktuin om te lunchen en te gymmen én een groot en groen schoolplein. Dat staat leerlingen van het Ashram College te wachten zodra het nieuwe schoolgebouw klaar is.

De vrijgegeven schetsontwerpen gaven eerder al een eerste indruk van het nieuwe schoolgebouw. Maar met een video krijg je een nog betere indruk van hoe het er straks uit komt te zien. In deze video geeft teamleider Annemiek (brugklas) in 1,5 minuut een inkijkje in het nieuwe schoolgebouw en vertelt ze over het hart van de school en de leerpleinen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.