Sinds 1 augustus is Spellenspeciaalzaak Hoge Ogen gevestigd in Boekhandel Haasbeek aan de Julianastraat 26 in Alphen aan den Rijn. Daarvoor was de winkel gevestigd in de Hooftstraat.

Het is echt een aparte winkel in de winkel en je kunt met recht spreken van een speciaalzaak door het grote assortiment aan bordspellen, puzzels, jongleerartikelen en breinbrekers.

De eigenaren van Hoge Ogen en Boekhandel Haasbeek, Peter van den Broek en Eelco Eskens, hebben hoge verwachtingen van de samenwerking. Peter: "Vanaf de eerste dag voelt binnenkomen bij Boekhandel Haasbeek voor ons als een warm bad. We krijgen veel leuke reacties, zowel van onze klanten als die van Boekhandel Haasbeek. Dit bevestigt dat dit een goede stap is. Zowel Boekhandel Haasbeek als Hoge Ogen hebben klantvriendelijkheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te adviseren, zodat ze lang plezier hebben van hun nieuwe spel. Ik verwacht dan ook dit 'shop-in-shop-'concept een groot succes gaat worden!"

Eelco: "Het assortiment van Hoge Ogen is ook voor onze klanten heel aantrekkelijk. Peter heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en weet enorm veel van spellen; je kunt bij hem altijd terecht voor goed advies. Door de komst van deze speciaalzaak hopen we nog meer mensen te verleiden tot een bezoek aan onze winkel."

Op zaterdag 5 september aanstaande vindt om 11.00 uur de officiële opening plaats. Deze wordt verricht door Gerard van As, wethouder van economische zaken.

OpeningsactiesOp 5 september ontvangen de eerste 100 klanten van Hoge Ogen gratis een 'Mexican Train sleutelhanger'. Daarnaast krijgen klanten deze dag bij besteding van tenminste €10,00 bij Hoge Ogen het bordspel 'Stadsduel Alphen aan den Rijn' cadeau. (winkelwaarde € 19,95 en: op = op!)