Wilma Wonen
Advertorial Wonen en bouwen

Binnenkort in verkoop: Nieuw Rein, Hazerswoude-Rijndijk

Stelt u zich eens voor. U wandelt door Nieuw Rein en geniet van de sloepen die in de haven dobberen en de buurkinderen die met elkaar spelen in het groen. U neemt plaats op een bankje langs het water van de Oude Rijn en geniet van het uitzicht op het water.

Nieuwbouwwijk Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk komt op een prachtige plek aan de Oude Rijn. Hier woont u straks midden in het Groene Hart, omringd door goede voorzieningen en met de natuur en steden als Alphen aan den Rijn en Leiden om de hoek. Het wordt een ruim opgezette wijk met vriendelijke straatjes en u geniet altijd van water dichtbij en groen voor de deur.

Vanuit Nieuw Rein zó de Oude Rijn op

Bent u graag op het water en heeft u een sloep of wenst u er al een tijdje een? Dan is Nieuw Rein misschien wel dé plek voor u. Waar u ook gaat wonen, u beleeft het water overal. Vanuit Nieuw Rein kunt u alle kanten op varen. Vaart u naar het centrum van Alphen aan den Rijn of Leiden of kiest u voor een tocht door het plassengebied rond De Kaag? U kunt het ook nog verder van huis zoeken!

Het woningaanbod van Nieuw Rein

Nieuw Rein wordt een prachtige wijk met totaal 102 duurzame woningen. Het bestaat uit grote 2 onder 1 kapwoningen (ca. 176 tot 180 m2) en een riante vrijstaande villa (ca. 202 m2), allemaal met de tuin aan het water van de Oude Rijn, de uitloper van de Oude Rijn of van het toekomstige haventje. Er komen ook ruime herenhuizen (ca. 151 tot 159 m2), karakteristieke eengezinswoningen (ca. 128 m2) en geschakelde 2 onder 1 kapwoningen (ca. 157 tot 164 m2) met een vrij zicht over de Oude Rijn. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Waarom Nieuw Rein?

  • Wonen aan de Oude Rijn
  • Charmante en rijk gedetailleerde architectuur
  • Grote woningen op ruime kavels, een gevoel van vrij wonen
  • Sfeervolle wijk met pleintjes en veel groen
  • Een sloepenhaventje in de wijk
  • Gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Leiden
  • De A4 nabij

Meer informatie

De verkoop van de eerste 35 woningen van Nieuw Rein start in april 2021. Voor meer informatie over de woningen kijkt u op www.nieuwrein.nl/de-woningen.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.

Calamiteiten gisteren 13:00

Fietser met spoed naar het ziekenhuis na botsing achterop auto

Op zondag 7 maart heeft er aan het begin van de middag een ongeluk plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser op de Renaissancelaan in Alphen. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Centurion en optio

De basiseenheid voor het Romeinse leger is een centurie. Deze groep van tachtig mannen wordt geleid door de centurion en zijn assistent de optio. De centurion is de officier die de centurie leidt en de optio is wat we tegenwoordig een drilsergeant zouden noemen.