Economie

Binnenkort nieuws over het oude V&D pand

Het oude V&D pand in de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn gaat waarschijnlijk tegen de vlakte. "De plannen zijn in een vergevorderd stadium", meldt wethouder Gerard van As. Er komt geen renovatie, maar het wordt sloop en nieuwbouw.

Er is een geheel nieuw plan voor nieuwbouw van het V&D pand, dat al in een vergevorderd stadium is. "Het ontwerp lijkt een beetje op het Thorbeckegebouw. Het is een mooiere invulling dan een grote betonnen muur", aldus de wethouder. Van As wil verder nog niets kwijt, omdat eerdere plannen om het V&D pand te renoveren in een laat stadium alsnog afketsten. De wethouder hoopt snel met het plan naar buiten te kunnen treden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.