Courtesy Warner Bros Pictures
Advertorial Film

Bioscoop Castellum: deze films zie je komende week

Vanwege Pinksteren draait Castellum aanstaande maandag extra veel films! Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in een betoverende onderwaterwereld met de langverwachte release van The Little Mermaid! De live-actionremake van de Disneyklassieker is zowel in het Nederlands gesproken (2D) als in de originele versie (2D en 3D) te beleven.

Van 'diep in de zee' naar het witte doek

Sebastiaan, Botje en ja... ook Ursula: ze zijn allemaal te zien in de live-actionversie van Disney's The Little Mermaid. De jonge zeemeermin Ariel wil dolgraag de wereld buiten de zee ontdekken. Wanneer ze als een blok valt voor prins Eric, riskeert ze alles om haar hart te volgen. Kijk hier voor meer informatie, de trailer en tickets.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

little mermaid.png

Het is een Bing-ding!

Op zaterdag 27 mei zijn Bing en zijn vriendjes te zien in de Kleuterbios! Bekijk zeven eerder vertoonde afleveringen en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Een fantastische eerste bioscoopervaring! Kijk hier voor meer informatie, de trailer en tickets.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

bing.png

Film over het iconische merk Air Jordan

Ben Affleck laat met Air zien hoe de baanbrekende samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike tot stand kwam. Een onconventionele Nike-manager (Matt Damon) ontketende een revolutie in de sportwereld en de hedendaagse cultuur. Kijk hier voor meer informatie, de trailer en tickets.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

air.png

Ontroerende film over rouw en verlies

In A Good Person leidt Allison (Florence Pugh) een perfect leven tot ze bij een auto-ongeluk haar toekomstige schoonzus verliest. Jaren later vindt ze onverwachts steun bij de man die haar schoonvader had moeten worden (Morgan Freeman) en er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap. Kijk hier voor meer informatie, de trailer en tickets.

Bekijk hier het complete filmaanbod van Castellum.

good person.png


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.