Advertorial Film

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Info, trailer & tickets

Nieuw deze week

Civil-War_st_1_jpg_sd-low.jpg

Civil War

In de intrigerende actiefilm wordt een groep journalisten gevolgd tijdens een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land in chaos verkeert. Ze vertellen - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

Info, trailer & tickets

Club-Zero_st_2_jpg_sd-low_September-Film.jpg

Club Zero

Miss Novak gaat aan de slag op een privéschool waar ze les gaat geven in het bewust omgaan met eten en waar voedingspatronen onder de loep worden gelegd. Toch neemt het een gevaarlijke wending wanneer de leerlingen volledig opgaan in de voorgestelde leefwijze van hun geliefde docent. 

Info, trailer & tickets

Deze week in de CinePlus

Back-to-Black_st_3_jpg_sd-low.jpg

Wo 29 mei | Back To Black

Een ode naar een van de meest iconische muzieksterren: Amy Winehouse. De film vertelt haar levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot de intense reis naar wereldwijd succes. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen.

Info, trailer & tickets

Later in de Kleuterbios

Dikkie-Dik-en-de-verdwenen-knuffel_st_5_jpg_sd-low.jpg

Za 15 juni | Dikkie Dik En De Verdwenen Knuffel

Dikkie Dik gaat samen met zijn beste vriendinnetje Poes Muis op onderzoek om zijn knuffel Beer terug te vinden. Het wordt een spannende ontdekkingsreis die hen leidt naar onbekende nieuwe gebieden, waarbij ze onderweg andere dierenvriendjes tegenkomen.

Info, trailer & tickets

Nieuwe Ladies Night!

Vorige week kwamen we met het leuke nieuws dat er twee nieuwe Ladies Nights aankomen, namelijk De Mooiste Nacht op woensdag 12 juni en De Break-Up Club op woensdag 11 september. Hier blijft het niet bij, want ook de gloednieuwe romcom Rokjesnacht draait op woensdag 2 oktober als Ladies Night. Uiteraard met een welkomstdrankje, verschillende stands en een loterij.

Rokjesnacht.png

Wo 2 okt | Rokjesnacht

De optimistische Roos heeft hét antwoord voor daten in deze tijd. Ze start vol goede moed haar bedrijf 'Blind Date' en koppelt 4 singles. Samen met kantoorgenoot Geurt organiseert Roos de perfecte date-avond voor deze 4 undatables. Garandeert deze avond een match made in heaven of zijn het toch de tegenpolen die elkaar aantrekken?

Info, trailer & tickets 

Naar het volledige filmaanbod


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.