Advertorial Economie

Birgitta Weimar directeur Oudshoorn en Leythenrode

Birgitta Weimar is benoemd tot directeur van verpleeghuizen Leythenrode in Leiderdorp en Oudshoorn in Alphen aan den Rijn. Weimar was hiervoor vijf jaar locatiemanager van verpleeghuis Oudshoorn.

De directeur vervangt de functie van de twee locatiemanagers en is volledig verantwoordelijk voor de twee verpleeghuizen. De herstelgerichte zorg (NRU/ARU/de Brug) valt per 1 april onder Alrijne Ziekenhuis.

Birgitta Weimar heeft ruim twintig jaar ervaring in de ouderenzorg. Zij studeerde Gezondheidswetenschappen en begon haar loopbaan in de zorg als verpleegkundige. Daarna werkte zij als leidinggevende, onder andere bij Topaz Leiden en Aafje in Rotterdam. De afgelopen vijf jaar heeft Weimar 'mooie resultaten' neergezet als locatiemanager van Oudshoorn, zo meldt de Alrijne Zorggroep.

Weimar wil het concept van het kleinschalig wonen in Oudshoorn behouden en verder door ontwikkelen. Voor Leythenrode zal zij zich vooral gaan richten op de nieuwbouw en het nieuw te ontwikkelen zorgconcept.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.