Plutosport
Advertorial Overige

Black Friday bij Plutosport

Benieuwd met welke fantastische (Early) Black Fridaydeals Plutosport gaat komen? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op... Dus pak je agenda er maar snel bij en noteer op welke dagen jij ab-so-luut je slag moet slaan!

Je knippert even met je ogen en 2020 is alweer bijna om! En dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor alle decemberaankopen. Want dat we Sinterklaas en Kerstmis niet kunnen vieren zoals we gewend zijn, betekent natuurlijk niet dat je je lievelingspersonen niet kunt verrassen met een leuk cadeau!

Vrijdag 20 november: underwear

We starten de grote kortingsparade met een deal waar we allemaal iets aan hebben. Vanaf vandaag shop je namelijk je nieuwe ondergoed met extra veel korting. We kunnen alvast verklappen dat je je nieuwe Tommy Hilfiger 3-pack herenboxershorts vanaf deze dag voor slechts € 29,95 aan kunt schaffen! Draag jij altijd ondergoed van een ander merk? Check dan snel of je deze ook met korting kunt scoren in de Black Friday-shop van Plutosport.

Zaterdag 21 november: sweats & pants

Aangezien het advies momenteel is om zo min mogelijk de deur uit te gaan, kun je er maar beter voor zorgen dat je er thuis comfortabel bij zit. Een comfy outfit zorgt ervoor dat het thuisblijven een stuk aangenamer wordt, dat bankhangen iedere avond is ineens niet zo erg meer... Welke topdeal je kunt verwachten? Je scoort onder andere jouw nieuwe Superdry sweater voor nog geen € 50!

Zondag 22 november: trainingspakken

Ben jij een echte buitensporter? Dan mag je deze deal niet missen, deze dag scoor je jouw nieuwe trainingspak namelijk wel heel voordelig! En natuurlijk denkt Plutosport niet alleen aan de grootste, maar ook aan de kleinste koukleumen. Vanaf deze dag zijn heel veel trainingspakken van Hummel te koop voor slechts € 19,95.

Maandag 23 november: pantoffels & sneakers

Sommige mensen zullen tijdens de koude wintermaanden met weemoed terugdenken aan het heerlijke weer van de zomer... En waar we in de zomer juist op zoek gingen naar verkoeling, zoeken we nu liever de warmte op. Met een paar heerlijke Warmbat pantoffels aan je voeten krijg je het in ieder geval niet koud. Je shopt ze vanaf deze dag extra voordelig met wel 20% tot 30% korting!

Dinsdag 24 november: jassen

Nóg zo’n heerlijke aanbieding: heel veel jassen met wel 30% korting! We kunnen alvast verklappen dat er zelfs jassen uit de nieuwe wintercollectie bij zitten, zéker de moeite waard dus om deze dag een kijkje te nemen bij Plutosport!

Woensdag 25 november: polo’s & shirts

Heren en kinderen opgelet, deze Early Black Fridaydeal is voor jullie! Vanaf vandaag shop je jouw nieuwe polo namelijk al vanaf € 19,95 en een nieuw shirt al vanaf € 14,95. Wil jij er zeker van zijn dat jouw favoriete shirt of polo nog beschikbaar is in jouw maat? Stel dan snel je alarm in op 25 november om 00:00 uur, dan ben je er zéker op tijd bij!

Donderdag 26 november: thermoshirts & -accessoires

Of je nu gaat racefietsen, hardlopen of schaatsen, thermokleding is natuurlijk onmisbaar in de winter! De beste thermoshirts scoor je nu met heel veel korting, je hebt bijvoorbeeld al een Nike thermoshirt met 20% korting voor slechts € 17,95.

Natuurlijk heeft Plutosport nog véél meer leuke deals. En vanaf 27 november worden er nóg meer topdeals toegevoegd! Neem iedere dag een kijkje in de speciale Black Fridayshop, zodat je geen enkele Black Friday-deal hoeft te missen! En vergeet natuurlijk Cyber Monday niet.


Meer nieuws

Advertorial Winkelen vandaag 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.