Automarcato
Advertorial Verkeer en vervoer

Black Friday deals bij Automarcato

Automarcato heeft dit jaar een op = op Black Friday aanbieding. Van maandag 13 november tot maandag 27 november kun je de Phatfour FLX met hoge korting kopen.

De Phatfour FLX is een elektrische fiets, ontworpen voor de urban avonturier die houdt van comfort én kracht. De Fatbike is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, geel & legergroen.  Het frame is zo ontworpen dat je een relaxte en prettige zithouding hebt. Daarnaast heeft de fiets een speciaal systeem, dat zorgt voor een soepele en snelle start. Dit maakt het rijden nóg comfortabeler tot een snelheid van 25 kilometer per uur.  

Black Friday actie 

Van maandag 13 november tot maandag 27 november krijgen klanten € 500 korting op de Phatfour FLX. De FLX met een 500Wh accu is afgeprijsd van € 2.989 naar € 2.489 en de FLX met een 750Wh accu is afgeprijsd van € 3.364 naar € 2.864. Daarnaast geldt er nog een extra Black Friday actie: de Phatfour FLB+ is afgeprijsd van € 2995 naar € 2295 rijklaar. Er zijn maar een beperkt aantal Phatfour fatbikes en accessoires beschikbaar dus op = op.  

Wil je de fiets eerst testen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Automarcato over het plannen van een proefrit. 


Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!