Automarcato
Advertorial Verkeer en vervoer

Black Friday deals bij Automarcato

Automarcato heeft dit jaar een op = op Black Friday aanbieding. Van maandag 13 november tot maandag 27 november kun je de Phatfour FLX met hoge korting kopen.

De Phatfour FLX is een elektrische fiets, ontworpen voor de urban avonturier die houdt van comfort én kracht. De Fatbike is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, geel & legergroen.  Het frame is zo ontworpen dat je een relaxte en prettige zithouding hebt. Daarnaast heeft de fiets een speciaal systeem, dat zorgt voor een soepele en snelle start. Dit maakt het rijden nóg comfortabeler tot een snelheid van 25 kilometer per uur.  

Black Friday actie 

Van maandag 13 november tot maandag 27 november krijgen klanten € 500 korting op de Phatfour FLX. De FLX met een 500Wh accu is afgeprijsd van € 2.989 naar € 2.489 en de FLX met een 750Wh accu is afgeprijsd van € 3.364 naar € 2.864. Daarnaast geldt er nog een extra Black Friday actie: de Phatfour FLB+ is afgeprijsd van € 2995 naar € 2295 rijklaar. Er zijn maar een beperkt aantal Phatfour fatbikes en accessoires beschikbaar dus op = op.  

Wil je de fiets eerst testen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met Automarcato over het plannen van een proefrit. 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.