Alphens EV
Advertorial Winkels

Black Friday in de Aarhof

Vorig jaar met Black Friday is Winkelcentrum de Aarhof begonnen met het succesvolle PIN&WIN spel. Afgelopen jaar konden de bezoekers/klanten meerdere keren meedoen met dit spel. Eenvoudig en spannend, laat je PIN bon van één van de Aarhofwinkeliers zien aan het promoteam en je maakt kans op schitterende prijzen.

Vandaag, op vrijdag 29 november, is er weer Black Friday en natuurlijk kun je ook dit jaar in de Aarhof weer meedoen met het gezellige PIN&WIN spel. Vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur ben je van harte welkom. Elk half uur worden er prijzen weggegeven en aan het eind uiteraard weer een grote prijs. Maar er is meer!

Om het allemaal nog gezelliger te maken heeft de winkeliersvereniging 2 Alphense horeca bedrijven ingehuurd met hun karakteristieke TUK TUK. Op vertoon van je PIN bon kun je nu niet alleen meedoen voor de prijzen, je krijgt ook een waardebon voor een slice pizza van A Casa Tua (Is Morus) of je kunt kiezen voor een heerlijke espresso of cappuccino van Smoothcoffee. Dus tijdens het shoppen kun je eerst een stuk overheerlijke vers gebakken pizza eten en na een volgende aankoop stop je gewoon even bij Smoothcoffee voor een lekker kopje koffie.

Dit allemaal wordt u aangeboden door alle winkeliers van de Aarhof, die uiteraard hopen dat u Black Friday langskomt. Tenslotte: in de Aarhof beleef je het allemaal!


Meer nieuws

Winactie Horeca vandaag 19:42

Win een Spooky Sunday box van Alfreds voor twee personen

Kom jij alvast graag in de stemming voor Halloween? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen namens Alfreds een Spooky Sunday box weggeven! Deze box is gevuld met heerlijke versnaperingen, geheel in Halloween-stijl.

Advertorial Mode vandaag 17:25

Kom jij 31 oktober private shoppen bij Dressesonly?

Het najaar is in volle gang en daarom opent Dressesonly haar showroom op zaterdag 31 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Dit keer geen reguliere Shoppingday, maar een private editie in verband met de huidige maatregelen. Meld je snel aan via de mail!

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.