Alphens EV
Advertorial Winkels

Black Friday in de Aarhof

Vorig jaar met Black Friday is Winkelcentrum de Aarhof begonnen met het succesvolle PIN&WIN spel. Afgelopen jaar konden de bezoekers/klanten meerdere keren meedoen met dit spel. Eenvoudig en spannend, laat je PIN bon van één van de Aarhofwinkeliers zien aan het promoteam en je maakt kans op schitterende prijzen.

Vandaag, op vrijdag 29 november, is er weer Black Friday en natuurlijk kun je ook dit jaar in de Aarhof weer meedoen met het gezellige PIN&WIN spel. Vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur ben je van harte welkom. Elk half uur worden er prijzen weggegeven en aan het eind uiteraard weer een grote prijs. Maar er is meer!

Om het allemaal nog gezelliger te maken heeft de winkeliersvereniging 2 Alphense horeca bedrijven ingehuurd met hun karakteristieke TUK TUK. Op vertoon van je PIN bon kun je nu niet alleen meedoen voor de prijzen, je krijgt ook een waardebon voor een slice pizza van A Casa Tua (Is Morus) of je kunt kiezen voor een heerlijke espresso of cappuccino van Smoothcoffee. Dus tijdens het shoppen kun je eerst een stuk overheerlijke vers gebakken pizza eten en na een volgende aankoop stop je gewoon even bij Smoothcoffee voor een lekker kopje koffie.

Dit allemaal wordt u aangeboden door alle winkeliers van de Aarhof, die uiteraard hopen dat u Black Friday langskomt. Tenslotte: in de Aarhof beleef je het allemaal!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen vandaag 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen vandaag 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen vandaag 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten vandaag 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.