Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Black Friday kortingen tot 20% bij Dutch Dream Slaapcomfort

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Alphen. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting.

Op alles? Ja, echt op alles waar je op slaapt krijg je korting. Dit betekent onder andere korting op je boxspring, op je matras, op je kussen EN zelfs op je hoeslakens. Daarbij is het leuke dat je jouw boxspring volledig naar wens kunt samenstellen. Deze wordt namelijk handmatig gemaakt in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Naast de eigen productie heeft Dutch Dream ook andere mooie merken in het assortiment. M line bijvoorbeeld, dit merk staat vooral bekend om haar drukverlagende matrassen. Pullman blinkt daarentegen vooral uit met hun pocketveermatrassen. Maar ook de boxsprings van Cinderella en de waterbedden van Poseidon bieden een heerlijke ondersteuning. Ook op deze merken zit nu een leuke korting. Zo is er voor ieder wat moois. 

De korting is geldig van 15 tot en met zondag 27 november (koopzondag in Hazerswoude). De adviseur van Dutch Dream neemt heel graag de tijd voor je. Kom gerust eens binnenlopen bij de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie over de Black Friday actie.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige gisteren 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen gisteren 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.