Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Black Friday kortingen tot 20% bij Dutch Dream Slaapcomfort

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Alphen. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting.

Op alles? Ja, echt op alles waar je op slaapt krijg je korting. Dit betekent onder andere korting op je boxspring, op je matras, op je kussen EN zelfs op je hoeslakens. Daarbij is het leuke dat je jouw boxspring volledig naar wens kunt samenstellen. Deze wordt namelijk handmatig gemaakt in hun eigen fabriek in Ter Aar.

Naast de eigen productie heeft Dutch Dream ook andere mooie merken in het assortiment. M line bijvoorbeeld, dit merk staat vooral bekend om haar drukverlagende matrassen. Pullman blinkt daarentegen vooral uit met hun pocketveermatrassen. Maar ook de boxsprings van Cinderella en de waterbedden van Poseidon bieden een heerlijke ondersteuning. Ook op deze merken zit nu een leuke korting. Zo is er voor ieder wat moois. 

De korting is geldig van 15 tot en met zondag 27 november (koopzondag in Hazerswoude). De adviseur van Dutch Dream neemt heel graag de tijd voor je. Kom gerust eens binnenlopen bij de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie over de Black Friday actie.


Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.