Mountain Lifestyle
Advertorial Sport

Black Friday sale bij wintersportkleding winkel Mountain Lifestyle

De wintersport staat weer voor de deur! Natuurlijk is het belangrijk om je te allen tijden goed te kleden tegen kou, regen, sneeuw en meer. Daarvoor ben je bij Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Vandaag is Black Friday en daarom shop je tot maandag met 10% korting op de nieuwste collecties.

Mountain Lifestyle is gevestigd in het karakteristieke pand aan De Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn, waar ook skibaan Ski & Snowboard Xperience en horecagelegenheid Lodge Alphen gevestigd zijn. Persoonlijke aandacht, kwalitatief hoogwaardige merken en deskundig advies staan centraal.

Mountain Lifestyle adviseert merken als Helly Hansen, Bergans, Picture, Colmar, Eivy, Luhta, Roxy en meer. Naast een uitgebreide wintersportcollectie wordt ook een lifestyle collectie gevoerd, zo kan het ultieme winter(sport)gevoel mee naar huis worden gebracht!

Shoppen kan in de winkel aan De Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn of online in de webshop. Dit weekend is Black Friday weekend en speciaal daarom geldt er tot maandag 10% korting op de nieuwste collecties.

De openingstijden van de winkel

  • Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur

Meer nieuws

Sport vandaag 16:56

Wens komt uit voor ritmische gymnastiek Wilskracht

De mooie prestaties van de ritmische gymnasten van Wilskracht van het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven. Vele podiumplaatsen schreven de gymnasten op hun naam. Hierdoor is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan.

Advertorial Evenementen vandaag 16:03

Zaterdag 17 december: Winterplein De Baronie

Het plein van Winkelcentrum de Baronie wordt op zaterdag 17 december omgebouwd tot winterplein. Met een ingepakt cadeautje in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de laatste kerstcadeautjes rustig shoppen bij de Baronie. Is je kerstcadeautje nog niet ingepakt, laat hem feestelijk inpakken door de inpakbus.

Overige vandaag 15:15

Geen verbod op gokreclames in Alphen aan den Rijn

In de buitenruimte wordt op meerdere plekken reclame gemaakt. GroenLinks vindt echter dat buitenreclame voor bijvoorbeeld schadelijke producten of diensten verboden moet worden. Zo ook reclame voor kansspelen.

Politie en handhaving vandaag 13:38

Politie adviseert: maak je fietslicht in orde

Vanaf zondag 30 oktober is de wintertijd weer aangebroken. Wat betekent dat het s ’avonds sneller donker wordt. Daarom adviseert de politie je fietslicht in orde te maken.