Van Keeken Schoenen
Advertorial Winkels

Black Friday wordt Pink Friday bij van Keeken schoenen

De altijd doldwaze kortinsdag Black Friday heeft een bijzondere samenwerking tussen van Keeken schoenen en Stichting TuTu opgeleverd. Op vrijdag 25 november geeft van Keeken al haar klanten 10% korting op de gehele collectie. Daarnaast gaat de weggegeven korting ook nog eens als gift naar de Stichting TuTu.

Stichting TuTu is de waargemaakte droom van de inmiddels overleden Evert Muis, de tutu-dragende papa met een missie. Middenin zijn strijd tegen uitgezaaide melanoomkanker ontstond zijn grote wens; het oprichten van een stichting die het mogelijk maakt om gezinnen met een ongeneeslijk zieke ouder tastbare laatste herinneringen te bezorgen. Zijn droom kwam uit. Sinds 1 februari 2022 is Stichting TuTu een feit.

Stichting TuTu is de schakel tussen alle bestaande initiatieven voor uitbehandelde ouders en hun kinderen. En als die initiatieven niet toereikend zijn, doen we er zelf alles aan om de wensen en dromen uit te laten komen voor hen die gemist (zullen) worden.

Stichting TuTu heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare, blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Dit doen we door wensgezinnen te koppelen aan bestaande initiatieven of door wensen op maat in te vullen. Zo helpen ze mee om nú herinneringen te maken voor later. Want later is nu.

“Het bijzondere aan deze actie is dus dat onze klanten een voordeel hebben maar dat daarnaast ook dit goede doel gesteund wordt: een win-win situatie dus!” aldus eigenaar Kees van Keeken. Hoe meer klanten er op die dag kopen hoe meer geld van Keeken kan overmaken naar de stichting TuTu.

Voor meer informatie kun je kijken op social media en op de website Stichting TuTu – Want later is nu of op van Keeken schoenen.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.