Dressesonly
Advertorial Mode en interieur

Black week bij Dressesonly is begonnen

Black Friday? Bij Dressesonly is het Black Week! Deze hele week staat in het teken van Black Friday en daarom ontvang jij 20% korting op de najaarscollectie van Dressesonly!

Shop de hele week met korting

Terwijl Black Friday eigenlijk pas aanstaande vrijdag begint, start het vandaag al bij de grootste jurkenwebshop van Nederland! Tot en met maandag 30 november (Cyber Monday) shop jij de najaar/winter collectie met 20% korting. Merken zoals Tramontana, &Co Woman, Smashed Lemon en Esqualo kan je vinden in de webshop. Scoor dat leuke kerstjurkje of die warme winterjas dus snel met een leuke korting!

Wil je het liever even komen passen?

Aanstaande zaterdagen opent Dressesonly de deuren van haar showroom! Tijdens deze Shopping Day ontvang je ook 20% korting op jouw aankopen. Mocht je iets online hebben gezien maar twijfelen over de maat, dan ben je zeker welkom.  

Door de huidige maatregelen is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden! Wil je gezellig langskomen? Meld je dan van tevoren aan via de mail en geef door met hoeveel mensen je komt en hoe laat je wil komen.

Wil je liever private shoppen op een doordeweekse dag? Dat kan ook, bel naar 0172-706015 of mail Dressesonly dan voor een afspraak.

Meer info of benieuwd naar de collectie? Kijk dan op www.dressesonly.nl.


Meer nieuws

Sport vandaag 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.