Bobs Latin Mexican

Bobs Latin Mexican bestaat bijna 4 jaar

Op maandag 18 mei bestaat Bobs Latin Mexican vier jaar. Maar in de huidige situatie viert Bob Huikeshoven dit met een dubbel gevoel. Bob vertelt: “Door het virus zijn we niet echt in de gelegenheid om dit uitgebreid te vieren. In plaats daarvan proberen we nu ons hoofd boven water te houden en de crisis door te komen.”

“We zijn vier jaar geleden begonnen in een klein pandje in de Hoofstraat. De droom was toen om een restaurant en een bar te hebben en na 1,5 jaar deed die kans zich voor. Toen zijn we verhuisd naar het huidige pand”, vertelt Bob. “In al die jaar zijn we behoorlijk gegroeid, ook wat betreft het personeel. Daar zijn we heel trots op.”

Niet alleen het 4-jarig bestaan kijkt Bob met gemengde gevoelens, maar ook naar 1 juni kijkt Bob met gemengde gevoelens. “Natuurlijk is het fijn dat we weer open mogen, maar dit gaat gepaard met zoveel regels dat het echt nog behappen wordt. We kunnen maar open met een minimale bezetting, dus rendabel zal dat niet zijn. Ook zal het onpersoonlijker zijn dan voorheen, je kunt je vaste gasten geen warm welkom heten met een omhelzing. Dat is niet waar we het horecavak voor in zijn gegaan, de horeca is namelijk iets sociaals.”

Bestellen, bestellen, bestellen

Daarom is het belangrijk om te blijven bestellen, benadrukt Bob. “Daar moeten we het momenteel echt van hebben.” Dus heb jij zin in Mexicaans eten? Van nacho’s, tortilla’s en een kipsalon tot boneless spareribs, kipsaté, taco’s en diverse burgers, bij Bobs Latin Mexican geniet je van het lekkerste Mexicaanse eten! Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html.

Een klein feestje geeft Bob wel. De hele maand mei krijg je bij een bestelling via de eigen website van Bobs Latin Mexican namelijk Ben & Jerry ijs voor slechts € 1.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.