Boek gepubliceerd door Dennis Capteijn

Uitgever Dennis Capteijn heeft een boek gepubliceerd, waarin 40 internationale ondernemingen uit Alphen zich presenteren.

Het boek is met steun van de gemeente tot stand gekomen. Het is de Engelse vertaling van een groot deel van de laatste uitgave van het magazine Alphen-into-Business. Gastredacteur Machiel van der Schoot overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Tseard Hoekstra in het bijzijn van burgemeester Bas Eenhoorn en de betrokken ondernemers.

Het boek is niet alleen een mooi visitekaartje voor de gemeente. Ook de relatief onbekende bedrijven en hun stuk voor stuk lezenswaardige verhalen komen nu eens onder de aandacht van een groter publiek. Louwrens Dijkstra, directeur van Hyva, de grootste onderneming uit Alphen, benadrukte in zijn toespraak dat Alphen aan den Rijn meer dan gemiddeld presteert. Dichtbij de Rotterdamse haven, Schiphol en de ambassades in den Haag is de gemeente van harte aan te bevelen als vestigingsplaats voor internationale bedrijven.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.