Anouk Kortekaas

Boek jouw reis bij reisadviseur Anouk uit Alphen aan den Rijn!

Het plannen van een volgende reis kan soms een hele uitdaging zijn. Als persoonlijk reisadviseur ontzorgt Anouk jou volledig van A tot Z in het plannen van jouw reis. Het ontdekken van de wereld is één van Anouk's grootste passies, maar wat zij nog leuker vindt is het delen van haar kennis en ervaringen met anderen. Met haar eigen reiservaring in meer dan 25 landen, van het Hoge Noorden tot de Surinaamse jungle, haar expertise in de reisbranche en de kennis van lokale agenten tovert ze jouw reisplannen om tot een unieke, op maat gemaakte reis, die volledig aan jouw wensen voldoet!

De afgelopen jaren heeft Anouk veel kennis opgedaan tijdens haar eigen reizen en haar studie Management Toerisme. Uiteindelijk heeft zij 2018 van haar passie haar werk kunnen maken. Na meerdere jaren voor andere reisorganisaties gewerkt te hebben, is zij sinds februari dit jaar voor zichzelf begonnen. Dit doet zij door middel van een samenwerking met de overkoepelende organisatie Travel Counsellors, een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Dit zorgt ervoor dat jij als reiziger volledig onbezorgd op reis kunt gaan.

Extra persoonlijke service zonder extra kosten

Met veel plezier en passie brengt Anouk tijdens een persoonlijke kennismaking jouw wensen in kaart en gaat zij aan de slag met een op maat gemaakt reisvoorstel. Een vakantie in eigen land, een ontspannen zonvakantie, een avontuurlijke rondreis, een luxe cruise, een verre reis of een combinatie hiervan. Als persoonlijk reisadviseur denkt Anouk graag in alle mogelijkheden mee.

De persoonlijke kennismaking vindt plaats bij jou aan huis of bij haar op kantoor in Alphen aan den Rijn. Liever niet de deur uit? Ook telefonisch of per videobel gesprek helpt ze je graag verder. ‘’Ik begreep als geen ander dat het in deze tijd niet altijd makkelijk is om overdag tijd vrij te maken voor een afspraak. Daarom werk ik met flexibele werktijden, en is het in overleg ook mogelijk om ‘s Avonds of in het weekend mogelijk een afspraak in te plannen’’ vertelt ze. Op deze manier hoopt Anouk haar klanten nog meer te kunnen ontzorgen.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar wat Anouk voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op via anouk.kortekaas@travelcounsellors.nl of telefonisch op +31639870529.

Wil je meer weten over haar werkwijze en de voordelen? Of inspiratie opdoen voor een volgende reis? Neem dan zeker een kijkje op haar website, facebook of instagram!


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!