Anouk Kortekaas

Boek jouw reis bij reisadviseur Anouk uit Alphen aan den Rijn!

Het plannen van een volgende reis kan soms een hele uitdaging zijn. Als persoonlijk reisadviseur ontzorgt Anouk jou volledig van A tot Z in het plannen van jouw reis. Het ontdekken van de wereld is één van Anouk's grootste passies, maar wat zij nog leuker vindt is het delen van haar kennis en ervaringen met anderen. Met haar eigen reiservaring in meer dan 25 landen, van het Hoge Noorden tot de Surinaamse jungle, haar expertise in de reisbranche en de kennis van lokale agenten tovert ze jouw reisplannen om tot een unieke, op maat gemaakte reis, die volledig aan jouw wensen voldoet!

De afgelopen jaren heeft Anouk veel kennis opgedaan tijdens haar eigen reizen en haar studie Management Toerisme. Uiteindelijk heeft zij 2018 van haar passie haar werk kunnen maken. Na meerdere jaren voor andere reisorganisaties gewerkt te hebben, is zij sinds februari dit jaar voor zichzelf begonnen. Dit doet zij door middel van een samenwerking met de overkoepelende organisatie Travel Counsellors, een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Dit zorgt ervoor dat jij als reiziger volledig onbezorgd op reis kunt gaan.

Extra persoonlijke service zonder extra kosten

Met veel plezier en passie brengt Anouk tijdens een persoonlijke kennismaking jouw wensen in kaart en gaat zij aan de slag met een op maat gemaakt reisvoorstel. Een vakantie in eigen land, een ontspannen zonvakantie, een avontuurlijke rondreis, een luxe cruise, een verre reis of een combinatie hiervan. Als persoonlijk reisadviseur denkt Anouk graag in alle mogelijkheden mee.

De persoonlijke kennismaking vindt plaats bij jou aan huis of bij haar op kantoor in Alphen aan den Rijn. Liever niet de deur uit? Ook telefonisch of per videobel gesprek helpt ze je graag verder. ‘’Ik begreep als geen ander dat het in deze tijd niet altijd makkelijk is om overdag tijd vrij te maken voor een afspraak. Daarom werk ik met flexibele werktijden, en is het in overleg ook mogelijk om ‘s Avonds of in het weekend mogelijk een afspraak in te plannen’’ vertelt ze. Op deze manier hoopt Anouk haar klanten nog meer te kunnen ontzorgen.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar wat Anouk voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op via anouk.kortekaas@travelcounsellors.nl of telefonisch op +31639870529.

Wil je meer weten over haar werkwijze en de voordelen? Of inspiratie opdoen voor een volgende reis? Neem dan zeker een kijkje op haar website, facebook of instagram!


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.