Boerenbal

Boerenbal vindt op een nieuwe locatie plaats

In het tweede weekend van februari komt Alphen aan den Rijn tot leven met twee onvergetelijke avonden vol met schaamteloos dansplezier. En dit jaar op een nieuwe locatie.

Het Boerenbal is een waar begrip in Alphen en omstreken. Een avond die in het teken staat van feest, muziek en lekker los gaan. Bijna iedereen komt verkleed, soms als groep, maar vaak ook in een zelfbedachte creatie. Sinds 1964 vindt het boerenbal plaats in de feestzaal van Avifauna. Wegens verbouwing van de feestzaal kan het feest op deze oorspronkelijke locatie niet doorgaan.

Daarom zal het feest dit jaar groots worden gevierd op het evenemententerrein aan de Zegerplas. “De mensen kunnen hetzelfde verwachten als ze gewend zijn van vorige jaren: een gezellig carnavalsfeest. We hopen ook dat de vaste bezoekers dit jaar de weg naar het meer weten te vinden”, aldus huidige president van de Cascarvieten, Enrico Daamen.

Programma

Op vrijdag 9 februari is het Foute Winterfeest met Q-Music ‘The Party’ aan het meer. Bereid je voor op een muzikale reis vol met guilty pleasures en onverwachte hits. Natuurlijk kan het legendarische ‘Foute Uur’ niet ontbreken. Zaterdag 10 februari in de middag is ook het kindercarnaval voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De dansgarde treedt dan op en het nieuwe Jeugdprinsenpaar wordt onthuld. ’s Avonds barst het grote feest los tijdens het jaarlijkse Boerenbal, met artiesten als Wesley Klein en Menno Aben. Dit wil je niet missen!

Door twee feesten achter elkaar te organiseren in dezelfde tent is het voor beide organisatoren mogelijk het feest door te laten gaan. De kosten voor de op-en afbouw worden daardoor gezamenlijk gedragen.

Koop hier je tickets voor het Boerenbal of het Foute Winterfeest met Q-Music ‘The Party’ en maak je klaar voor een avond vol muzikaal genot, foute moves en onvergetelijke herinneringen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:24

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Advertorial Film vandaag 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

20 van Alphen vandaag 13:02

Bereid je voor op de 20 van Alphen met deze tips!

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen? Wij zijn er om je te helpen! Met het evenement om de hoek, delen we graag essentiële tips om je optimaal voor te bereiden op deze dag. Lees verder hoe je jezelf kunt klaarstomen voor deze hardloopwedstrijd!

Overige vandaag 11:50

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.

Advertorial Overige vandaag 10:34

Kinderkledingbeurs zomer editie op vrijdag 8 maart!

Ook zin in de zomer? Vrijdagavond 8 maart kan je weer de leukste zomeroutfits scoren voor de kids. Zoals altijd gaat het om leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:16

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.