Boerenbal

Boerenbal vindt op een nieuwe locatie plaats

In het tweede weekend van februari komt Alphen aan den Rijn tot leven met twee onvergetelijke avonden vol met schaamteloos dansplezier. En dit jaar op een nieuwe locatie.

Het Boerenbal is een waar begrip in Alphen en omstreken. Een avond die in het teken staat van feest, muziek en lekker los gaan. Bijna iedereen komt verkleed, soms als groep, maar vaak ook in een zelfbedachte creatie. Sinds 1964 vindt het boerenbal plaats in de feestzaal van Avifauna. Wegens verbouwing van de feestzaal kan het feest op deze oorspronkelijke locatie niet doorgaan.

Daarom zal het feest dit jaar groots worden gevierd op het evenemententerrein aan de Zegerplas. “De mensen kunnen hetzelfde verwachten als ze gewend zijn van vorige jaren: een gezellig carnavalsfeest. We hopen ook dat de vaste bezoekers dit jaar de weg naar het meer weten te vinden”, aldus huidige president van de Cascarvieten, Enrico Daamen.

Programma

Op vrijdag 9 februari is het Foute Winterfeest met Q-Music ‘The Party’ aan het meer. Bereid je voor op een muzikale reis vol met guilty pleasures en onverwachte hits. Natuurlijk kan het legendarische ‘Foute Uur’ niet ontbreken. Zaterdag 10 februari in de middag is ook het kindercarnaval voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De dansgarde treedt dan op en het nieuwe Jeugdprinsenpaar wordt onthuld. ’s Avonds barst het grote feest los tijdens het jaarlijkse Boerenbal, met artiesten als Wesley Klein en Menno Aben. Dit wil je niet missen!

Door twee feesten achter elkaar te organiseren in dezelfde tent is het voor beide organisatoren mogelijk het feest door te laten gaan. De kosten voor de op-en afbouw worden daardoor gezamenlijk gedragen.

Koop hier je tickets voor het Boerenbal of het Foute Winterfeest met Q-Music ‘The Party’ en maak je klaar voor een avond vol muzikaal genot, foute moves en onvergetelijke herinneringen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen. 

Sport gisteren 11:50

Supporters opgelet: Hier kijk je zondag het EK voetbal in Alphen

Zondag om 15:00 uur begint het Nederlands Elftal aan hun eerste wedstrijd van het toernooi tegen Polen. Op diverse locaties in Alphen aan den Rijn kun je de wedstrijd live op grote schermen bekijken. Ontdek hier waar je kunt genieten van deze spannende wedstrijd.