Boksgala opnieuw in Rijnstreekhal

Op zaterdag 30 november vindt het Boksgala opnieuw plaats in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn. Op het internationale evenement zullen dit jaar 3 profpartijen aanwezig zijn.

Boksschool Teus de Kruyf organiseert opnieuw het Alphense Boksgala. “Dit jaar heb ik ervoor gekozen om het evenement groter en interessanter te maken”, laat Teus de Kruyf weten. Dit doet hij door 3 profpartijen toe te voegen. Julius Humme uit Bodegraven neemt het op tegen Nasser Bukenya. Nick Postma (Vinkeveen) treft Robert Vrodljak, en de Limburger Ricardo Snijders zal in de ring strijden tegen de Bosniër Dzemal Bosjnak.

Zwaargewicht Snijders bleef 17 partijen ongeslagen en is bokskampioen Benelux. Boskoper Sammy Wagensveld bokst ook een van de hoofdpartijen. Voor hem wordt een sterke opponent gezocht in het buitenland.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Politiek vandaag 08:53

Politiek steunt voorstel van SAT, TEAN en Nieuwe Sloot

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn wil dat wethouders Van Velzen en Schotanus variant 4 uitwerken om de Stichting Alphense Tennisparken (SAT) voor een faillissement te behoeden. De raad maakt in december een keuze tussen deze en de door de wethouders voorgestelde oplossing.