Archieffoto Josh Walet

Booster halen zonder afspraak? Dat kan vanaf maandag in Alphen aan den Rijn

Booster zonder afspraak wordt verder uitgebreid in de regio Hollands Midden. Vanaf maandag start GGD Hollands Midden met de vrije inloop voor de boosterprik in Alphen aan den Rijn.

Eerder liet GGD Hollands Midden al weten dat boosteren zonder afspraak gefaseerd ingevoerd zou worden, zodat een situatie zoals begin december voorkomen kon worden. Na het weekend, vanaf maandag 24 januari, is het mogelijk om in Alphen aan den Rijn een boosterprik te halen zonder daar vooraf een afspraak voor in te plannen.

Daarnaast start GGD Hollands Midden op zondag 23 januari met booster zonder afspraak op de vaccinatielocaties in Gouda en Nieuwerkerk aan den IJssel en in Noordwijkerhout ook op maandag 24 januari. In Bergambacht en Leiderdorp was het al eerder mogelijk om voor een booster zonder afspraak langs te komen. Alleen in Leiden is vrije inloop voor de boosterprik dan nog niet mogelijk.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.