Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Bootverhuur De Zaak: heerlijk vertoeven op het water

Voorlopig kunnen we nog volop genieten van het mooie weer. Ga jij graag het water op, maar heb je geen boot? Daar heeft Grandcafé de Zaak een oplossing voor: huur een gloednieuwe boot!

Om extra van deze zomerse dagen te kunnen genieten, heeft Grandcafé de Zaak een gloednieuwe boot te huur. Deze boot kun je huren voor slechts € 40 per uur, met een minimum van drie uur (€ 250 borg).

Vanwege de huidige corona situatie is het toegestaan om met 3 personen te varen op anderhalve meter afstand. Als je met elkaar één huishouden vormt, is het uiteraard mogelijk om met meerdere mensen te varen.

Bel voor meer informatie naar 0172 493097. Of kom gezellig even langs, vanaf 1 juni is het terras van Grandcafé de Zaak weer geopend!


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Winkels vandaag 16:29

Albert Heijn in De Aarhof wordt door verbouwing 200m2 groter

De Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof gaat verbouwen. De supermarkt krijgt er zo’n 200m2 aan winkeloppervlak bij. De plek waar voorheen de oude hellingbaan stond die naar het parkeerdek leidde, wordt namelijk bij de winkel getrokken.

Politie vandaag 15:40

Drugsvangst in Alphen door een agent in burger

Op vrijdagavond 7 mei is een agent in burger tijdens een controle in Alphen een mooie vangst op het spoor gekomen. Er werden diverse kleine hoeveelheden drugs en contant geld aangetroffen in een auto.