Advertorial Politiek

Boris van der Ham naar Alphen voor thema-avond D66

Nu de afschaffing van het referendum bijna werkelijkheid is geworden, laait de discussie over democratische vernieuwing weer op. D66 Alphen aan den Rijn organiseert daarom op 4 juli aanstaande vanaf 20.30 uur een thema-avond over democratische vernieuwing met Boris van der Ham bij Brasserie De Burgemeester.

D66 staat van oudsher bekend als de partij voor democratische vernieuwing. Het afschaffen van het referendum lijkt tegenstrijdig met dat imago. Maar wat is de staat van onze democratie? Welke mogelijkheden zijn er om de democratie te vernieuwen, naast het referendum? Deze en meer onderwerpen komen aan bod. Daarnaast zal Boris iets vertellen over zijn boek 'De koning kun je niet spelen'.

Boris van der Ham is oud-Tweede Kamerlid voor D66 en een bekend voorvechter van democratische vernieuwing. Wie daar vragen of ideeën over heeft, is bij hem dus aan het juiste adres. De thema-avond is voor iedereen toegankelijk en aanmelden is niet nodig. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.

Blog Sport vandaag 12:26

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Verkeer en vervoer vandaag 11:38

Hoge punctualiteit voor R-Net

R-Net is punctueel in Alphen. Bijna 100 procent van de treinen kwam op tijd op het station in Alphen aan.  

Advertorial Algemeen vandaag 10:35

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Politiek vandaag 09:55

Alphen aan den Rijn sluit vier buurtcentra in de gemeente

Vier buurtcentra sluiten eerdaags hun deuren: Het Anker in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen aan den Rijn Wijkcentrum Ridderveld, Wielewaal en Westerhove. De buurthuisfuncties worden in een andere locatie ondergebracht.