Josh Walet

Bouw Aarkadekwartier ligt op schema

Thunnissen is volop bezig met de nieuwbouw op het Aarplein. Ruim een jaar geleden ging de eerste paal de grond in, nu nadert de bouw van de eerste 43 woningen haar voltooiing. Wie over het Aarplein loopt, ziet metselaars die druk bezig zijn met het metselen van de laatste gevels en onderaannemers die de woningen van binnen afwerken.

Martijn Goesten, ontwikkelingsmanager bij Thunnissen: “We liggen goed op schema door een uitstekende samenwerking met alle partijen, inclusief de gemeente. De komende weken richten wij ons op de verdere afwerking van de woningen. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners in het tweede kwartaal van 2020 hun nieuwe woning betrekken.”

Ook wordt er de komende tijd gewerkt aan de inrichting van het openbaar gebied, zodat de woningen bij de oplevering goed bereikbaar zijn voor de toekomstige bewoners. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente.

Ben jij nog op zoek naar een statig herenhuis, stadswoning of appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn, dan ben je nog niet te laat. De volgende (en laatste) fase van het Aarkadekwartier is volop in ontwikkeling. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door ruime en stijlvolle woningen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. Verder hebben alle woningen straks een parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage.

De woningen in deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2020. Aanmelden kan via de website, dan word je op de hoogte gesteld als de verkoop start.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.