Josh Walet

Bouw Aarkadekwartier ligt op schema

Thunnissen is volop bezig met de nieuwbouw op het Aarplein. Ruim een jaar geleden ging de eerste paal de grond in, nu nadert de bouw van de eerste 43 woningen haar voltooiing. Wie over het Aarplein loopt, ziet metselaars die druk bezig zijn met het metselen van de laatste gevels en onderaannemers die de woningen van binnen afwerken.

Martijn Goesten, ontwikkelingsmanager bij Thunnissen: “We liggen goed op schema door een uitstekende samenwerking met alle partijen, inclusief de gemeente. De komende weken richten wij ons op de verdere afwerking van de woningen. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners in het tweede kwartaal van 2020 hun nieuwe woning betrekken.”

Ook wordt er de komende tijd gewerkt aan de inrichting van het openbaar gebied, zodat de woningen bij de oplevering goed bereikbaar zijn voor de toekomstige bewoners. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente.

Ben jij nog op zoek naar een statig herenhuis, stadswoning of appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn, dan ben je nog niet te laat. De volgende (en laatste) fase van het Aarkadekwartier is volop in ontwikkeling. Deze fase kenmerkt zich opnieuw door ruime en stijlvolle woningen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. Verder hebben alle woningen straks een parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage.

De woningen in deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2020. Aanmelden kan via de website, dan word je op de hoogte gesteld als de verkoop start.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.