Ashram College

Bouw Ashram College officieel gestart

Leerlingen van het Ashram College Alphen aan den Rijn hebben donderdag samen met directeur André Hol het bouwbord onthuld. Hiermee heeft de middelbare school het startschot gegeven voor de daadwerkelijke bouw van de nieuwe school.

Na jaren van voorbereidingen viert de school dat het nu eindelijk zo ver is. Op het huidige schoolterrein opent het nieuwe gebouw naar verwachting in 2023 de deuren. Directeur André Hol kijkt uit naar de opening van het nieuwe gebouw. "De nieuwe school voldoet aan alle hedendaagse eisen. De school past goed bij onze onderwijsaanpak. Op iedere verdieping krijgen onze domeinen een eigen plek met in het midden een leerplein. We krijgen een groen schoolplein en zelfs een daktuin om te pauzeren en te gymmen.”

Leerlingen ontwerpen mee

In de bovenbouw is een ontwerpproject gestart voor een kleurrijke aankleding van de vier nieuwe gymzalen. Onder begeleiding van docenten beeldende vorming ontwerpen leerlingen schetsen voor op de geluiddempende wandbekleding. Het is de bedoeling dat elke gymzaal een eigen karakter krijgt. De leerlingen zijn enthousiast begonnen aan de eerste schetsen.

Op onderstaande foto: directeur André Hol (tweede van links) bij het bouwbord met een groep leerlingen.

Ashram College - Onthulling bouwbord.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.