Josh Walet

Bouw van appartementencomplex op locatie van de Salvatorikerk is van start gegaan

Aan de Ambonstraat/Willem de Zwijgerlaan en de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn is deze week gestart met de bouw van een appartementencomplex met 60 huurappartementen voor de vrije sector.

Het originele plan voor deze locatie was de bouw van 27 zorgappartementen voor Martha Flora en 35 reguliere koopappartementen. Dat plan werd later gewijzigd naar de huidige inrichting, waarmee werd ingespeeld op de veranderende marktomstandigheden .

De 60 appartementen, ontworpen door Kolpa Architecten, zijn verdeeld over 5 woonlagen en zijn in een carré vormgegeven. Op de hoek van de Prins Bernhardlaan is daarbij een markante toren gesitueerd met 9 woonlagen waarin de grotere appartementen zijn opgenomen.

Om plaats te maken voor het nieuwe appartementencomplex werd in oktober 2021 een zeventig jaar oude kastanjeboom verhuisd van de hoek van de Prins Bernhardlaan en Willem de Zwijgerlaan naar de Anna van Burenlaan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.