Scala College
Advertorial Onderwijs en opvang

Bouwen aan uitstekend onderwijs

Op het Scala College bouwen ze met hun leerlingen aan het talent en de wereld van morgen door het geven van uitstekend onderwijs. Misschien ben of ken je iemand die graag met het Scala College wil meebouwen? Op 4 april 2022 zetten zij hun deuren open! 

Mensen die geïnteresseerd zijn in, of nieuwsgierig zijn naar werken in het onderwijs, nodigt het Scala College van harte uit om op 4 april op één van de drie locatie mee te lopen met een docent en te proeven hoe het is om voor de klas te staan en in het onderwijs te werken. 

Aan wie denkt het Scala College?

  • mensen met een bevoegdheid (maar die deze momenteel niet gebruiken);
  • mensen die via omscholing het onderwijs in zouden willen;
  • (master)studenten die overwegen om het onderwijs in te gaan.

Deze dag organiseert het Scala College samen met “Leraar van Buiten”. Ze vragen geïnteresseerden om zich aan te melden vóór 23 maart 2022 per mail bij Peter van de Zwaal van 'Leraar van Buiten': peter.vanderzwaal@leraarvanbuiten.nl. Als jij je opgeeft kun je tevens aangeven bij welk schoolvak je zou willen meelopen. 

Op dezelfde dag organiseert het Scala College ook een borrel voor geïnteresseerden die niet de tijd hebben gevonden om deze dag mee te lopen met een docent. Als je wel hebt meegelopen ben je uiteraard ook van harte welkom. Tijdens de borrel krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met docenten over hun werk. Tevens kun je informatie krijgen over opleidingstrajecten om voor de klas te kunnen staan.

De borrel vindt plaats om 16:00 uur op de onderbouwlocatie, Kees Mustersstraat 6 in Alphen aan den Rijn. Voor deze activiteit hoef je je niet van tevoren aan te melden.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.