Josh Walet

Bouwteam Rode Dorp presenteert ontwerp fase C en E

De herontwikkeling van het Alphense ‘Rooie Dorp’ is al geruime tijd aan de gang. Inmiddels heeft het bouwteam in het Rode Dorp een ontwerp voor fase C en E. Op 21 maart zullen ze het ontwerp presenteren.

De afgelopen periode is door het bouwteam van de reconstructie nagedacht over de inrichting van fase C en E. Tijdens het ontwerpproces is ook bij bewoners van de Tolstraat en de Karel Doormanstraat opgehaald wat de wensen zijn. “Dit hebben wij gedaan door middel van participatie-momenten, waar ambassadeurs van beide straten aanwezig waren. Ook hebben wij uitvoerig gesproken met de TOP-mavo en het Groene Hart Lyceum”, aldus het bouwteam.

Hieruit is een concept ‘Definitief Ontwerp’ ontstaan. Zowel de ontwerpeisen van de gemeente als de wensen van de verschillende inwoners zijn hierin meegenomen. ‘Rooie Dorpers’ worden uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst waar het bouwteam het ontwerp zullen presenteren. Deze vindt plaats op 21 maart tussen 19:00 en 20:30 uur bij speeltuin Kindervreugd.

“Tijdens deze avond zijn leden van ons bouwteam aanwezig om je meer te vertellen over het ontwerp, de planning en de werkzaamheden. Je kunt inlopen wanneer het jou uitkomt en je bent vrij om ons vragen te stellen.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.