Scala College
Advertorial Onderwijs en opvang

Bovenbouwtoneelgroep Scala College komt met voorstelling 'Ken je mij?'

Ook in 2023 is het weer zover en mag de Bovenbouwtoneelgroep van het Scala College hun nieuwe voorstelling aan het publiek laten zien. Op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 maart wordt de toneelvoorstelling 'Ken je mij?' gespeeld door leerlingen van het Scala College.

Sinds 17 oktober 2022 zijn de repetities in volle gang onder leiding van producent Merel Bol en productieassistent Boudewijn Steenhof, beiden werkzaam als docent op het Scala College. Er werken totaal vijftien bovenbouwleerlingen mee aan het toneelstuk, dat is geschreven met en gedeeltelijk door de leerlingen.

In de voorstelling 'Ken je mij?' willen de leerlingen van het Scala College het publiek meenemen in het leven van een middelbare scholier. Het doel van de leerlingen is om het publiek een beeld te geven van hoe het leven van een puber kan zijn, welke problematiek er dagelijks voorbij komt en wat dit kan doen met de jongeren. In deze voorstelling maakt het publiek kennis met een acht-ledige vriendengroep. Een vriendengroep die op het eerste gezicht hecht oogt, maar waar ook vele frustraties, onzekerheden en problemen onderling in te zien zijn.

Deze groep wil het publiek meegeven dat iedereen het verschil zou kunnen maken. Jij bent degene die jezelf het beste kent, jij bent degene die hulp kan vragen, jij bent degene die voor jezelf moet zorgen, jij bent degene met wie je oud wordt, maar jij bent net zo goed degene die kan luisteren naar een ander, die hulp zou kunnen bieden, die anderen ziet en voor hen klaarstaat. Kortom, jij bent het!

Koop snel je kaartjes via de link, want OP = OP.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.