Scala College
Advertorial Onderwijs en opvang

Bovenbouwtoneelgroep Scala College komt met voorstelling 'Ken je mij?'

Ook in 2023 is het weer zover en mag de Bovenbouwtoneelgroep van het Scala College hun nieuwe voorstelling aan het publiek laten zien. Op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 maart wordt de toneelvoorstelling 'Ken je mij?' gespeeld door leerlingen van het Scala College.

Sinds 17 oktober 2022 zijn de repetities in volle gang onder leiding van producent Merel Bol en productieassistent Boudewijn Steenhof, beiden werkzaam als docent op het Scala College. Er werken totaal vijftien bovenbouwleerlingen mee aan het toneelstuk, dat is geschreven met en gedeeltelijk door de leerlingen.

In de voorstelling 'Ken je mij?' willen de leerlingen van het Scala College het publiek meenemen in het leven van een middelbare scholier. Het doel van de leerlingen is om het publiek een beeld te geven van hoe het leven van een puber kan zijn, welke problematiek er dagelijks voorbij komt en wat dit kan doen met de jongeren. In deze voorstelling maakt het publiek kennis met een acht-ledige vriendengroep. Een vriendengroep die op het eerste gezicht hecht oogt, maar waar ook vele frustraties, onzekerheden en problemen onderling in te zien zijn.

Deze groep wil het publiek meegeven dat iedereen het verschil zou kunnen maken. Jij bent degene die jezelf het beste kent, jij bent degene die hulp kan vragen, jij bent degene die voor jezelf moet zorgen, jij bent degene met wie je oud wordt, maar jij bent net zo goed degene die kan luisteren naar een ander, die hulp zou kunnen bieden, die anderen ziet en voor hen klaarstaat. Kortom, jij bent het!

Koop snel je kaartjes via de link, want OP = OP.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.