Maranathakerk

Braderie in Maranathakerk voor orgelfonds

Op 18 februari van 10:30 tot 16:00 uur vindt er in de Maranathakerk een braderie plaats ten bate van het orgelfonds. Deze braderie is voorlopig de laatste activiteit in een serie van vier om de reparatie van het trompetregister mogelijk te maken en alvast een buffer op te bouwen voor komend onderhoud.

In november vorig jaar was er al een veiling, Vocaal Kabaal (vier koren en een kerkband in concert) en de Toetsentijgers, vijf organisten en pianisten die hun beste kunnen ten gehore brachten. Daarnaast is er nog een wijn verkoop actie. Deze evenementen hebben nu al gezorgd voor een mooi bedrag waarmee het trompetregister gerepareerd kan worden. Minstens zo belangrijk is echter dat de band tussen de gemeenteleden onderling door deze gezamenlijke activiteiten weer is verstevigd.

Nu dus een braderie. Ook deze dag wordt er een beroep gedaan op heel veel gemeenteleden maar ook mensen van buiten de Maranathakerk om zich mee in te zetten achter een kraam of bij een spel. Het wordt een dag vol met gezellige activiteiten in het kerkgebouw. Er zijn al een flink aantal kramen toegezegd door mensen die mooie en bijzondere spullen hebben die ze willen verkopen ten bate van het orgelfonds. Ook worden er, zoals gebruikelijk bij een braderie, gezellige activiteiten georganiseerd zoals, raadspelletjes, een sjoel competitie, een grabbelton, schminken, en niet te vergeten een rad van avontuur met mooie prijzen.

Kom je ook even langs? "Al is het maar voor een kop koffie met gebak en de gezelligheid. We kijken naar je uit op 18 februari a.s. in de Maranathakerk, hoek Jongkindt Coninckstraat / Raadhuisstraat, t.o. de Swaenswijkbrug", aaldus de organisatie

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de organisatie via het mailadres orgelactie@mkalphen.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!