Maranathakerk

Braderie in Maranathakerk voor orgelfonds

Op 18 februari van 10:30 tot 16:00 uur vindt er in de Maranathakerk een braderie plaats ten bate van het orgelfonds. Deze braderie is voorlopig de laatste activiteit in een serie van vier om de reparatie van het trompetregister mogelijk te maken en alvast een buffer op te bouwen voor komend onderhoud.

In november vorig jaar was er al een veiling, Vocaal Kabaal (vier koren en een kerkband in concert) en de Toetsentijgers, vijf organisten en pianisten die hun beste kunnen ten gehore brachten. Daarnaast is er nog een wijn verkoop actie. Deze evenementen hebben nu al gezorgd voor een mooi bedrag waarmee het trompetregister gerepareerd kan worden. Minstens zo belangrijk is echter dat de band tussen de gemeenteleden onderling door deze gezamenlijke activiteiten weer is verstevigd.

Nu dus een braderie. Ook deze dag wordt er een beroep gedaan op heel veel gemeenteleden maar ook mensen van buiten de Maranathakerk om zich mee in te zetten achter een kraam of bij een spel. Het wordt een dag vol met gezellige activiteiten in het kerkgebouw. Er zijn al een flink aantal kramen toegezegd door mensen die mooie en bijzondere spullen hebben die ze willen verkopen ten bate van het orgelfonds. Ook worden er, zoals gebruikelijk bij een braderie, gezellige activiteiten georganiseerd zoals, raadspelletjes, een sjoel competitie, een grabbelton, schminken, en niet te vergeten een rad van avontuur met mooie prijzen.

Kom je ook even langs? "Al is het maar voor een kop koffie met gebak en de gezelligheid. We kijken naar je uit op 18 februari a.s. in de Maranathakerk, hoek Jongkindt Coninckstraat / Raadhuisstraat, t.o. de Swaenswijkbrug", aaldus de organisatie

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de organisatie via het mailadres orgelactie@mkalphen.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.