Maranathakerk

Braderie in Maranathakerk voor orgelfonds

Op 18 februari van 10:30 tot 16:00 uur vindt er in de Maranathakerk een braderie plaats ten bate van het orgelfonds. Deze braderie is voorlopig de laatste activiteit in een serie van vier om de reparatie van het trompetregister mogelijk te maken en alvast een buffer op te bouwen voor komend onderhoud.

In november vorig jaar was er al een veiling, Vocaal Kabaal (vier koren en een kerkband in concert) en de Toetsentijgers, vijf organisten en pianisten die hun beste kunnen ten gehore brachten. Daarnaast is er nog een wijn verkoop actie. Deze evenementen hebben nu al gezorgd voor een mooi bedrag waarmee het trompetregister gerepareerd kan worden. Minstens zo belangrijk is echter dat de band tussen de gemeenteleden onderling door deze gezamenlijke activiteiten weer is verstevigd.

Nu dus een braderie. Ook deze dag wordt er een beroep gedaan op heel veel gemeenteleden maar ook mensen van buiten de Maranathakerk om zich mee in te zetten achter een kraam of bij een spel. Het wordt een dag vol met gezellige activiteiten in het kerkgebouw. Er zijn al een flink aantal kramen toegezegd door mensen die mooie en bijzondere spullen hebben die ze willen verkopen ten bate van het orgelfonds. Ook worden er, zoals gebruikelijk bij een braderie, gezellige activiteiten georganiseerd zoals, raadspelletjes, een sjoel competitie, een grabbelton, schminken, en niet te vergeten een rad van avontuur met mooie prijzen.

Kom je ook even langs? "Al is het maar voor een kop koffie met gebak en de gezelligheid. We kijken naar je uit op 18 februari a.s. in de Maranathakerk, hoek Jongkindt Coninckstraat / Raadhuisstraat, t.o. de Swaenswijkbrug", aaldus de organisatie

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij de organisatie via het mailadres orgelactie@mkalphen.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:17

ARC en Alphense Boys tegen Amsterdamse fusieclubs

ARC ontvangt zaterdag WV-HEDW, een Amsterdamse fusieclub, ontstaan na samengaan met Wilhelmina Vooruit, Horus en EDW (Eendracht Doet Winnen). Het is een grote vereniging met op zaterdag negentien seniorenteams en op zondag veertien. Voorts telt de club maar liefst negenenvijftig jeugdteams.   

Politiek vandaag 09:21

Onteigening voor Kringloop en voor voormalig Shellpand

De woningbouwplannen in Rijnhaven-Oost gaan niet helemaal over rozen. Er is inmiddels een onteigeningsprocedure tegen twee bedrijven met milieu-uitdagingen en de gemeenteraad stemt in december in met nog twee onteigeningen, namelijk van de Kringloop en van een voormalig Shellpand.