Bram Ladage
Advertorial Winkels

Bram Ladage beloont geslaagden!

Woensdag 19 juni 2019 krijgt iedere examenkandidaat een zak patat met fritessaus, curry of ketchup voor maar € 1,- op vertoon van hun schoolpas. 

De winkel naast de Alphense Brug, welke januari 2019 is geswitched van BRAM’S Gourmet Frites naar het huidige Bram Ladage concept, is altijd in voor ludieke acties. De succesvolle ‘Brug Open’ actie, als 3 uur gratis patat, Valentijns patatje en #Brammomentje zijn daar succesvolle voorbeelden van. Zo wilden we alle examenkandidaten belonen voor hun harde werken en nu is de actie een feit!

Dus zoek snel je schoolpas op, die heb je toch nog even nodig.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.