Advertorial Economie

BRAM’S Gourmet Frites verandert en geeft gratis patat weg

In september 2017 heeft de BRAM’S Gourmet Frites haar deuren in Alphen aan den Rijn geopend. Hoewel de gasten zeker te spreken zijn over de frites met stoof, is het een jaar na opening tijd om de balans op te maken. Hiervoor is een enquête gehouden via Alphens.nl om het publiek te laten spreken.

"De Alphenaar wil liever geen royale topping van malse pulled pork of gemarineerde kippendij over hun verse handgesneden friet", zegt Barry Herben. "In Alphen is er meer behoefte aan een lekkere snack naast hun verse patat. Het moet sneller, goedkoper, geen schil en we missen ijs en milkshakes." Na de uitslag van de enquête is dan ook het besluit genomen om dit filiaal om te toveren van BRAM'S Gourmet Frites tot een Bram Ladage vestiging: "Gewoon echt lekker!"

Barry is eerder franchisenemer van meerdere Bram Ladage-filialen geweest en ziet de toekomst na deze restyling met plezier tegemoet. Maandag 7 januari gaat de verbouwing van start en vrijdag 11 januari zal de vernieuwde winkel met Bram Ladage-formule openen.

Op vrijdag 18 januari viert Bram Ladage in Alphen de opening met gratis patat tussen 13.00 en 17.00 uur. 


Meer nieuws

Overige vandaag 14:33

Stichting Kringloop Alphen viert de zomervakantie met muntjesactie

Normaal vind je al de mooiste pareltjes in Kringloopwinkel Alphen en Kringloopwinkel Hazerswoude, maar deze zomer wordt het schatgraven nóg leuker! Elke week tijdens de zomervakantie worden er 10 actiemunten verstopt. Vind je een muntje? Dan kun je deze bij de kassa omruilen voor een cadeaubon naar keuze!

Advertorial Voorstelling vandaag 09:55

Hans Klok als eerste te zien in Alphen met show: Face the Future

Castellum heeft de eer om als eerste theater in Nederland de nieuwe show van de legendarische illusionist Hans Klok te presenteren: Face the Future. Deze show, geïnspireerd door de snelle ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (AI) en virtual reality (VR), belooft een ongekende magische reis door tijd en technologie te worden.

Advertorial Werken gisteren 16:58

Eskens wenst iedereen een kleurrijke vakantie!

De zomervakantie is aangebroken! Het team van Eskens wil iedereen daarom een fijne vakantie wensen. Tijd om te genieten en te ontspannen. Maar terwijl je tot rust komt, is het misschien ook een goed moment om stil te staan bij je huidige baan. Past jouw werk nog bij je of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Verkeer en vervoer gisteren 15:07

Werkzaamheden fietsbrug Aarkanaal veroorzaken vertraging op N207

De werkzaamheden voor de nieuwe fietsbrug over het Aarkanaal zijn momenteel in volle gang. Deze week worden de laatste twee steunpilaren geplaatst aan beide zijden van de Oostkanaalweg/N207, wat gevolgen heeft voor het verkeer in Aarlanderveen.

Politie en handhaving gisteren 13:50

Gevangene ontsnapt na bezoek aan ziekenhuis

Een gevangene die voor behandeling naar het ziekenhuis moest, is na het bezoek gevlucht, meldt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) maandag. Op donderdag 27 juni ontsnapte de gevangene, die tijdelijk in het politiebureau verbleef voor een verhoor, onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Bij het verlaten van het ziekenhuis zag hij kans om weg te rennen.