Burgwachtertje aan den Rijn
Advertorial Overige

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.

Op zaterdag 27 augustus kan je ruim een uur meevaren over de Oude Rijn met de Soosboot. Aan boord ontvang je een Bram (zak patat) met saus naar keuze (Fritessaus of Curry of Ketchup). Daarbij een blikje frisdrank.

Dus genieten van een leuke vaartocht gecombineerd met heerlijke patat!!!

Datum: zaterdag 27 augustus
Vertrek: 13:00 uur bij de Alphense Brug
Deelnemers: maximaal 20 personen (minimaal 10)
Prijs: € 12,50, voor vertrek betalen bij het Brugwachtertje (alleen pin)

Reserveren is verplicht. Dat kan in het Brugwachtershuisje of via brugwachtertjeaandenrijn.nl bij Soosboot en onder vermelding van de datum, het aantal personen en BRAM.

Overigens vaart de Soosboot ook op zaterdag 17 september en tijdens de Jaarmarkt op 21 september met een Gids van het Gilde, daar is nog plek! (ook reserveren)


Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.