Josh Walet

Brandweer rukt uit voor diverse buitenbrandjes

De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor meerdere buitenbrandjes in Alphen.

Rond kwart over drie vannacht werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan het Stationsplein. Hier bleken enkele fietsen in de brand te staan. Rond half vier werd er melding gedaan van een brand in een afvalcontainer in de Saffierstraat. Ook in de Vestastraat is vannacht een buitenbrand gemeld. De buitenbrandjes waren snel geblust. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:00

MINERVA Leerachterstanden

Wij als maatschappij zijn veel te veel gesteld op gemiddelden. Zodra we een gemiddelde hebben berekend, wordt dat binnen de kortste keren tot norm verheven. En iedereen die niet op de norm presteert, daar mankeert iets aan.

Politie vandaag 19:27

Wijkagent laat droom van jongens (11) uitkomen door ze mee de wijk in te nemen

Twee 11-jarige jongens uit Alphen Noord beleefden begin deze week de ochtend van hun leven. Zij mochten ruim een uur op pad met wijkagent Dennis Brink. Dit alles nadat zij de wijkagent de avond ervoor hadden achtervolgd. Een droom die uitkwam, want beide jongens willen later graag agent worden. 

Advertorial Winkels vandaag 17:18

Vier redenen waarom elke wijnliefhebber een wijnabonnement moet nemen

Een wijnabonnement: je betaalt maandelijks een bedrag en krijgt elke maand drie of zes flessen wijn thuisbezorgd. Een soort wijnkado voor jezelf. Maar waarom zou je hiervoor moeten kiezen? La Bodega ’87 zet de vier redenen voor jou op een rijtje.