Brasserie De Alphense Burgemeester

Brasserie De Alphense Burgemeester bij jou thuis: genoeg keuze uit verschillende Buckets & Bowls

De komende periode organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke Buckets & Bowls die je bij Brasserie De Alphense Burgemeester kunt bestellen.

Geniet van de lekkerste Buckets & Bowls van de menukaart van Brasserie De Alphense Burgemeester. Alle voor- en hoofdgerechten worden zorgvuldig, gevacumeerd verpakt. In slechts enkele minuten kan je zelf de gerechten in kokend water opwarmen; zo blijft de smaak en kwaliteit ook bij jou thuis gegarandeerd.

High tea en lunch van Brasserie De Alphense Burgemeester

De donkere dagen komen er ook weer aan, hoe fijn is het dan om met je gezin samen te komen om te genieten van een high tea? Brasserie De Alphense Burgemeester heeft een heerlijke high tea samengesteld diverse zoete en hartige lekkernijen, en natuurlijk verschillende smaken thee. Heb je trek in een lekkere lunch? Met een keuze uit twaalf verschillende lunchgerechten zit er bij Brasserie De Alphense Burgemeester altijd wel iets lekkers bij. Van een broodje met 'Waardse' rundercarpaccio of oude kaas kroketten tot diverse salades of een heerlijke soep bucket van tomatensoep met roomkaas.

Burgemeesters Diner Buckets & Bowls

Als voorgerecht kan je kiezen tussen een tomatensoep met roomkaas; een steaktartaar; een “Waardse'' rundercarpaccio, een stukje gerookte zalm, verschillende salades met brie, gamba’s of carpaccio. Of kies voor een pokebowl met keuze uit verse zalm of beef tataki.

De diverse hoofdgerechten van Brasserie De Alphense Burgemeester zijn heerlijk te combineren met de voor- en nagerechten. Kies voor een runderbiefstuk met roomboterpuree, boontjes, groente chips en stroganoffsaus; een zalmfilet met fettuccine, spinazie, wittewijnsaus en kruiden-crumble; een hazenpeper met spruitjes, gepofte krieltjes, hazelnoot en Iberico chorizo; of een vegetarische truffelrisotto met rode biet, oude brokkelkaas, walnoot, rucola en stoofpeer.

Kies als nagerecht tussen een dessertbucket of een gebakje. Als gebak heb je keuze uit een moorkop of een brownie. Bij de dessertbuckets kan je kiezen tussen een coupe royale of een divers assortiment kazen met vijgenbrood en balsamico-stroop.

Voor de afwisseling maakt Brasserie De Alphense Burgemeester elke dag verse dagschotels klaar. Spahettini met kruidenroomkaas, gemarineerde gamba’s, peperolie en gegrilde courgette; zuurkoolstamppot met sukade, oude kaas, spekjes, jus en rucola; nasi goreng met gestoofde kippendijen, omelet, boontjes, kroepoek en atjar; en een vegetarische groenten quiche met ei, cashewnoten, blauwe kaas en pittige humus. Het zijn allemaal gerechten die je eenvoudig bij jou thuis kan laten bezorgen!

Borrelhapjes en heerlijke flessen wijn

Zin in een borrel met heerlijke borrelhapjes? Dat kan ook bij Brasserie De Alphense Burgemeester. Zo maken zij een heerlijke bittergarnituur met 16 stuks, een portie bitterballen, een portie twister frites, of een portie brood voor jou klaar om heerlijk thuis op te eten.

Mis jij de heerlijke wijn van Brasserie De Alphense Burgemeester? Via Grapedistrict bestel je nu 12 zeer mooie flessen wijn voor slechts € 99,95. Zo heb je niet alleen een mooie collectie wijn in huis, maar steun je ook Brasserie de Alphense Burgemeester een beetje! Let op: vermeld dan wel Brasserie De Alphense Burgemeester bij je bestelling.

Brasserie De Alphense Burgemeester is woensdag t/m zondag geopend voor bezorging en afhaal van 16:00 uur tot 20:15 uur. Je bestelling voor lunch of high tea kan je van 10:00 tot 16:00 uur afhalen. Loop het water jou al in de mond? Bestel dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.