Astrid Sterre
Advertorial Horeca

Brasserie De Alphense Burgemeester opent haar vernieuwde deuren na grote make-over

Na anderhalve week van hard werken en een intensief verbouwen, is het moment eindelijk daar: Brasserie De Alphense Burgemeester onthult haar gloednieuwe uitstraling. Het restaurant, gevestigd in de Julianastraat, heeft een complete make-over ondergaan, van boven tot beneden. Ze openden gisteravond 27 februari om 17:00 haar deuren.

Ruim twaalf jaar geleden opende Brasserie De Alphense Burgemeester haar deuren, en sindsdien heeft het een reputatie opgebouwd als een warme en gastvrije plek. Ondanks haar relatief bescheiden voorgevel, verrast het restaurant met een ruime, trendy en uiterst sfeervolle inrichting. Eigenaresse Annemarie Weijerman benadrukt het belang van vernieuwing: "Er was behoefte aan verandering. Stilstaan is achteruitgaan."

Grondige vernieuwing

Elk aspect van het restaurant heeft een grondige vernieuwing ondergaan, van vloeren tot muren, van meubilair tot tegels, en van verlichting tot menukaarten. Elk element is zorgvuldig gekozen om een perfecte sfeer te creëren: warmte, stijl en harmonie in elk detail.

Maar wees gerust, het gaat slechts om een 'nieuw jasje'. De heerlijke gerechten, het huiselijke gevoel, de bekende gezichten en de warme gastvrijheid blijven onveranderd. De liefde voor eten die gasten gewend zijn, blijft hetzelfde.

Het team van Brasserie De Alphense Burgemeester kan niet wachten om hun gasten het vernieuwde restaurant te laten ervaren. Dus waar wacht je nog op? 


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!