Parkvilla
Advertorial Cultuur

Breed filmaanbod bij Parkvilla

Het filmaanbod van Parkvilla is divers: van filmhuisfilms tot grote filmtitels zoals Dune en de nieuwste James Bond. De grote titels worden gedraaid in het theater op het 8 meter brede scherm en met de nieuwste geluidsapparatuur. 

"We programmeren elke week opnieuw voor ieder wat wils. Wat we ook regelmatig horen is dat bezoekers het fijn vinden in de foyer nog even gezellig te kunnen napraten of borrelen", aldus Cindy van der Hoorn, programmacoördinator.

Dune & James Bond

Eén van de films die binnenkort wordt vertoond is Dune. De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve regisseert deze film, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Ook de nieuwe James Bond: No Time to Die is in november te zien in de theaterzaal van Parkvilla.

Mijn beste vriendin Anne Frank

In de filmzaal wordt de film Slalom vertoond, een film die zich afspeelt in een prestigieuze skischool in de Franse Alpen en waar fysieke en emotionele druk een rol spelen. De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank, Mijn beste vriendin Anne Frank, vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. In de Franse film Pourris Gâtés hangt dochter Stella het prinsesje uit, zoon Philippe bedenkt de onnozelste zakendeals en hun broer Alexander hopt van minnares naar minnares. Geld is geen probleem: hun hardwerkende vader sponsort hun onbekommerde levenswijze. Totdat hij het op een dag beu is en besluit zijn kinderen een lesje te leren.

Kijk voor alle films, data en tickets op www.parkvilla.nl


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Gouden kans

Met stijgende verbazing zat ik achter mijn grote monitor naar de gemeenteraadsvergadering te kijken. Dat het debat over anderhalf uur gratis parkeren lastig zou worden, was vooraf wel te voorspellen. Maar de twist tijdens de stemming voor of tegen had niemand zien aankomen.

Algemeen gisteren 17:18

Hond Noesca schrikt van vuurwerk en is nu spoorloos

Vuurwerk: sommige Alphenaren vinden het prachtig om te zien, andere Alphenaren zijn geen fan. Zeker Alphenaren met huisdieren. Hond Noesca raakte deze week bijvoorbeeld vermist nadat ze schrok van vuurwerk.

Advertorial Winkels gisteren 16:33

Ontdek de heerlijke Primitivo van Posta Piana!

Rode bessen, kersen en vanille, deze aroma’s komen je tegemoet zodra je de fles Primitivo van Posta Piana openmaakt! Een topwijn afkomstig van het wijnhuis Cantine Paradiso, gehuisvest in de hak van Italië. Tot eind december koop je deze wijn nu extra voordelig bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87. Benieuwd naar het verhaal achter het wijnhuis en deze wijn en de actie? Lees meer!