Simone Heemskerk
Advertorial Overige

Breng kleur en sfeer in jouw bedrijfsruimte met Simone Heemskerk

Een wachtkamer is het eerste visitekaartje van je bedrijf en biedt een kijkje in de keuken. Maar waarom zijn zoveel wachtkamers dan saai en inspiratieloos? Simone Heemskerk vraagt zich dit af en transformeert deze ruimtes in warme, huiselijke omgevingen waar je je meteen thuis voelt!

Simone heeft jarenlange ervaring met schilderen. Haar passie voor creativiteit wilde ze inzetten om iets unieks en betekenisvols te creëren, waardoor ze de muurschilderingen aan haar bedrijf toevoegde. Ze realiseerde zich dat de wachtkamer het eerste visitekaartje van een bedrijf is, een blik in de keuken van de organisatie. Daarom vroeg ze zich af waarom zoveel wachtkamers saai en inspiratieloos zijn. Simone besloot deze ruimtes te transformeren in warme, huiselijke omgevingen waar mensen zich meteen welkom en op hun gemak voelen.

Met Simone kun je in overleg een uniek ontwerp laten maken voor jouw muren. Denk aan vergaderruimtes of spreekkamers waar je je personeel en klanten direct een goed gevoel kunt geven. Een muurschildering biedt de mogelijkheid om je visuele boodschap op een aansprekende manier over te brengen.

Eindeloze mogelijkheden

Veel bedrijfspanden en kantoren hebben saaie, grijze of witte muren die niemand een prettig gevoel geven. Simone Heemskerk biedt een scala aan mogelijkheden om dit te veranderen. Een muurschildering kan in elke ruimte een persoonlijke touch geven: of het nu een kantoor, vergaderzaal, kantine, wachtruimte, of showroom is.

Een muurschildering kan het verhaal van jouw bedrijf vertellen, van het eerste idee tot het eindproduct dat de consument bereikt. Door middel van boeiende illustraties en pakkende teksten wordt het productieproces stap voor stap tot leven gebracht. Of kies je liever voor een strak bedrijfslogo op de muur? Je kunt zelfs een tijdlijn laten maken, gevuld met jaartallen, levendige illustraties en korte beschrijvingen van belangrijke gebeurtenissen. Zo wordt jouw bedrijfsruimte niet alleen een werkplek, maar ook een levendige plek die het verhaal van jouw bedrijf vertelt.

Hoe werkt het?

  1. Stuur een e-mail (info@simoneheemskerk.nl): In jouw e-mail ontvangt Simone graag informatie en wensen met betrekking tot de muurschildering. Heb je nog geen duidelijk beeld? Simone neemt je mee in een brainstormsessie over de mogelijkheden.
  2. Offerte op maat: Nadat de wensen zijn besproken, maakt Simone een vrijblijvende offerte op maat. Je kunt een richtprijs van €135 – 250 per m² verwachten, afhankelijk van de details en ondergrond.
  3. Ontwerp en feedback: Na goedkeuring van de offerte, begint Simone met het maken van het ontwerp. In twee rondes kun je feedback geven, zodat het ontwerp helemaal duidelijk is voordat het op de muur komt.
  4. Afspraak maken: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, wordt er een afspraak gemaakt voor de uitvoering van de muurschildering. Het resultaat is een prachtige, op maat gemaakte muurschildering die jouw bedrijfsruimte tot leven brengt!

Met Simone Heemskerk kun je elke ruimte transformeren tot een inspirerende omgeving die niet alleen prettig aanvoelt, maar ook jouw verhaal vertelt. Wil jij meer informatie? Bekijk hier de website!

Simone heemskerk 2.jpg


Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.