Brons voor gezusters Takken op NK Veldrijden

Op zaterdag 25 januari hebben de Alphense Maxime en Roxanne Takken de bronzen medaille behaald op het NK Veldrijden in het Brabantse Moergestel.

De 10-jarige Maxime reed in haar categorie in de finale van de wedstrijd op de tweede plek, maar werd op de trap voorbij gesneld door haar tegenstander en werd zo zeer knap derde. Deze podiumplek was een bekroning op haar seizoen, waarin ze een enorme progressie heeft geboekt.

Ook haar oudere zus, Roxanne, reed bij de meisjes veertien jaar naar het brons. Ze reed een lange inhaalrace nadat ze bij de start uit haar pedaal was geschoten. Het leek er lange tijd op dat ze op een vijfde plek zou gaan eindigen, maar door materiaalpech en een diskwalificatie kwam zij alsnog op het podium te staan. Al met al een zeer geslaagde afsluiting voor de zussen van het veldritseizoen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!