Broodjes Direct
Advertorial Horeca

Broodjes Direct is er voor iedereen

Is het brood in de supermarkt op? Of heb je zin in een heerlijk luxe broodje? Bestel dan snel een broodje bij Broodjes Direct! Extra goed nieuws: in verband met het coronavirus bezorgt Broodjes Direct de komende tijd ook in het weekend!

Broodjes Direct is dé cateraar voor de lekkerste verse broodjes en een heerlijke lunch. Een uniek concept in Alphen aan den Rijn en geschikt voor iedereen! “Elke dag krijgen we klanten aan de deur die onze verse broodjes ruiken en iets meenemen”, vertelt eigenaar Hans van Rijn. Van een broodje spicy chicken tot wraps en de lekkerste burgers van Alphen aan den Rijn. Broodjes Direct heeft het allemaal!

Laat je broodje bezorgen

Maar nu, tijdens de coronacrisis, wordt er veel meer gebruik gemaakt van de bezorgservice. “In deze tijd is het natuurlijk ideaal om een broodje te laten bezorgen. Mensen komen de deur minder uit, maar hebben wel eten nodig. En daar zijn wij voor!” De service blijft hetzelfde. Er wordt hard gewerkt om jou binnen het uur een heerlijk vers broodje te bezorgen, allemaal in een eigen verpakking. Uiteraard met de hygiënische maatregelen die op dit moment nodig zijn.

Ruimere openingstijden

Om de broodjesliefhebbers beter van dienst te zijn, heeft Broodjes Direct de openingstijden tijdelijk aangepast: ze gaan langer open! Op vrijdag kun je bestellen tot 19:00 uur en ook in het weekend kun je bij Broodjes Direct terecht voor de lekkerste verse broodjes. Op zaterdag en zondag zijn ze namelijk geopend van 11:00 tot 19:00 uur. Nog meer goed nieuws: vanaf dit weekend levert Broodjes Direct ook friet!

Heb jij zin in een lekker vers broodje of heerlijke frietjes? Bestel dan bij Broodjes Direct! Het is snel, lekker en gemakkelijk. Bestellen kan eenvoudig via de website, telefonisch via 0172-473822 of via Thuisbezorgd.nl.

Broodjes Direct is gevestigd aan de Antonie van leeuwenhoekweg 36 A4 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.