Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Werken

Brugwachtertje aan den Rijn zoekt nieuwe vrijwilligers

Vind jij het leuk om als vrijwilliger mee te helpen op het leukste plekje in het centrum van Alphen aan den Rijn? Dan is Brugwachtertje aan den Rijn op zoek naar jou!

Brugwachtertje aan den Rijn wil, met een leuke en creatieve locatie, bijdragen aan de instandhouding van het huisje en de verbinding tussen Hoge en Lage Zijde en de Oude Rijn te bevorderen. En daar zijn vrijwilligers voor nodig!

Van dinsdag tot en met zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats bij Brugwachtertje aan den Rijn. Denk daarbij aan de verkoop van bloemen van Bloemsierkunst Lemkes, cadeautjes en andere leuke producten van Alphense lokale ondernemers. Ook worden vanaf deze locatie stadswandelingen en rondvaarten aangeboden met de Soosboot, in samenwerking met het Gilde.

Brugwachtertje aan den Rijn sluit graag aan bij Alphense activiteiten, geeft informatie, maakt een praatje op het ‘kwebbelpleintje’ en staat open voor andere suggesties en samenwerkingen.

Ze zoeken zowel collega’s voor een dagdeel in de week als om in te kunnen vallen tijdens vakanties of ziekte. Brugwachtertje aan den Rijn is open van 10:00 tot 17:00. ‘Diensten’ duren van 10:00 tot 13:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? 

Solliciteer direct


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.