Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Werken

Brugwachtertje aan den Rijn zoekt vrijwilligers

Brugwachtertje aan den Rijn wil, met een leuke en creatieve locatie, bijdragen aan de instandhouding van het huisje en de verbinding tussen Hoge en Lage Zijde en de Oude Rijn te bevorderen. En jij kan daarbij helpen!

Vind jij het leuk om als vrijwilliger mee te helpen op het leukste plekje in het centrum van Alphen aan den Rijn?

Van maandag tot en met zaterdag vinden er allerlei activiteiten plaats. Denk daarbij aan de verkoop van bloemen van Bloemsierkunst Lemkes, keramiek, cadeau pakketjes van TOF Touch Of Fashion en andere leuke producten van Alphense lokale ondernemers. Ook worden er Stadswandelingen aangeboden en rondvaarten met de Soosboot in samenwerking met het Gilde.

Verder wil Brugwachtertje aan den Rijn haar ideeën ook verder aansluiten bij Alphense activiteiten. Zoals een mini vergadering of mini expositie, informatieverstrekking, lekker kletsen op een ‘kwebbelbankje’ en het verkopen van bijvoorbeeld tickets. Daarnaast is er volop ruimte voor andere suggesties en samenwerking.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op via info@brugwachtertjeaandenrijn.nl

Brugwachtertje aan den Rijn


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.