Josh Walet
Advertorial Sport

Buiten trainen gaat gewoon door bij Fort Alpha!

Sinds november vind je bij de Zegerplas, in het verlengde van de T-steiger, Fort Alpha. Hier kun je terecht voor obstacle training, personal training, bootcamp en nog veel meer. ‘’Het is meer dan een sport, het is een avontuur.’’ Ook nu gaan de trainingen bij Fort Alpha gewoon door.

Raar is het niet, want met 5000 vierkante meter aan buitenruimte is er plek genoeg om de anderhalve meter afstand aan te houden. ‘’Daarnaast is er niets mooier dan buiten trainen’’, vindt eigenaar Ricardo van den Belt. En de mogelijkheden zijn eindeloos.

‘’In de basis bieden we obstacle training, survival run en bootcamp voor kinderen en volwassenen. Daarnaast geven we fitnessoefeningen onder begeleiding.’’ Maar ook is het the place to be voor originele teamuitjes en kinderfeestjes. ‘’Het is sporten, maar dan alsof je in een speeltuin speelt. En je pakt het lichaam zoals het bedoeld is’’, legt Ricardo uit.

Zelf kijkt hij vooral uit naar de zomerdagen. ‘’Hoe gaaf zou het zijn als je op vrijdag na je training nog lekker blijft hangen voor een barbecue, of een duik kunt nemen in het water?’’ Hij mag dan ook gebruikmaken van de naastgelegen dagcamping. ‘’Maar ook nu is het lekker om buiten te trainen, hoor.’’

Iedereen kan het halen

Voor Van den Belt ligt de uitdaging in het behalen van ogenschijnlijk onmogelijke doelen van zijn klanten. ‘’Zegt iemand dat hij of zij het niet kan? Dan ligt daar mijn uitdaging.’’ Hij vervolgt: ‘’Iedereen kan het halen.’’ Zo kun je bij Fort Alpha de zogenaamde militaire en politietest doen, waarbij je brons, zilver en goud kunt halen. ‘’Hier werk je dan langzaam naartoe. Deelnemers zijn aan het einde van de test bekaf, maar wel heel trots als ze ‘goud’ hebben gehaald.’’

Naast Fort Alpha is Van den Belt eigenaar van de sportschool 4Sport. Nu de sportschool dicht is, mogen zijn sporters gratis bij Fort Alpha trainen. ‘’Ik ben hen heel dankbaar dat ze bij ons blijven, en vind het verschrikkelijk dat de sportschool dicht moet. Daarom wil ik hen dit alternatief geven.’’

Benieuwd naar Fort Alpha? Neem dan eens een kijkje op de website of loop eens langs!


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.