Pauline Thoomes via Instagram

Burgemeester Liesbeth Spies op bezoek bij De Rank voor campagne nieuwe kinderburgemeester

De campagne voor de nieuwe kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn is in volle gang. Vrijdag 9 juni was burgemeester Liesbeth Spies aanwezig bij basisschool De Rank om te praten over het vak.

Vorig jaar is Maud gekozen als nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Alphen aan den Rijn. In het jaar 2022-2023 had zij de eer om samen met kinderwethouders Alim, Dustin, Sarah, Ocean en Floriene beslissingen te maken voor de kinderen in Alphen aan den Rijn. Deze kinderen zullen plaats maken voor een nieuw kindercollege.

Om een nieuw college van kinderburgemeester en -wethouders samen te stellen is een wervingscampagne aan de gang. Vrijdag was burgemeester Liesbeth Spies op bezoek bij basisschool De Rank. Burgemeester Spies ging in gesprek met de groepen 7 van De Rank over de rol van kinderburgemeester en de ambities van de kinderen.

Aanmelden

Zit jij in groep 7 en wil jij de nieuwe kinderburgemeester worden? Meld je dan aan! Aanmelden kan tussen 22 mei en 14 juni 2023 met een foto, je naam en jouw slogan. Ook stuur je een filmpje op waarin je de vragen ‘wat maakt jou de beste kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn?’ en ‘wat zou jij namens alle kinderen in de gemeente willen veranderen?’ beantwoordt.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://dekinderburgemeester.nl/.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.