Burgemeester, politie en kinderwethouder te zien in promotievideo ‘Hackshield’

Begin juli vonden de opnames voor een promotievideo voor een nieuw spel genaamd Hackshield plaats. De hele video, waar onder andere burgemeester Liesbeth Spies in te zien is, is nu te bekijken.

HackShield is een nieuw spel waarin kinderen leren veilig om te gaan met het internet. “Je kan heel veel doen op internet, zowel goede als slechte dingen. Maar hoe weet je of iets goed of slecht is? Dat is soms best moeilijk. Zo moeilijk dat zelfs volwassenen het niet altijd weten”, aldus de makers van het spel. Daarom is HackShield op zoek naar ‘Cyber Agents’ die weten hoe het zit en zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Om het spel te promoten werd een reclamevideo gemaakt. Dit werd gedaan bij het Alphense politiebureau en gemeentehuis met onder andere schoolagent Guido, kinderwethouder Micha en burgemeester Liesbeth Spies. De video is nu te bekijken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliëntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.