BusinessClub Rijnstreek naar Theater Castellum

BusinessClub Rijnstreek is een groep actieve ondernemers uit de regio Rijnstreek. Sinds 2004 vormen zij een hecht netwerk dat wekelijks bijeenkomt voor een ontbijt op vrijdagochtend. Vanaf 4 november 2011 is Theater Castellum in het centrum van Alphen aan den Rijn de nieuwe thuisbasis van deze businessclub. Voor deze locatie is speciaal gekozen vanwege de centrale ligging en uitstekende faciliteiten die het te bieden heeft.In BusinessClub Rijnstreek zijn ondernemers vertegenwoordigd uit allerlei branches. Het doel van de club is het uitwisselen van kennis en ervaring, het stimuleren van elkaars ondernemerschap en het genereren van opdrachten voor en door elkaar. Het concept is eenvoudig en doeltreffend. Door wekelijks bijeen te komen leren zij elkaar door en door kennen en is er sprake van een hechte vertrouwensband. Hierdoor ontstaan niet alleen opdrachten die aan elkaar worden gegund maar ook opdrachten in de netwerken van de individuele leden. Dit alles gebeurt tijdens een goed verzorgd ontbijt dat stipt om 7.30 uur begint en rond 8.45 uur wordt afgesloten. Het vroege tijdstip geeft de ondernemers de gelegenheid om zonder verlies van tijd hun dag effectief te beginnen.Vanaf november 2011 zetelt BusinessClub Rijnstreek in Theater Castellum aan het Rijnplein in Alphen. Uit onderlinge contacten tussen businessclub en theater bleek een wederzijdse belangstelling te bestaan om samen te werken. “Wij willen heel graag het thuis zijn voor alle Alphenaren en dus ook voor ondernemend Alphen”, aldus Marc van Kaam, directeur van Theater Castellum. Jaap Westmaas, voorzitter van BusinessClub Rijnstreek vult daar op aan: “onze club was op zoek naar een centrale en representatieve locatie met voldoende capaciteit en mogelijkheden. Die hebben wij in Theater Castellum zeker gevonden”.Om de introductie van de nieuwe locatie extra luister bij te zetten wordt de eerste bijeenkomst er een met een open en attractief karakter. Voor deze gelegenheid verzorgt kleding- en stijladviseur Rick Moorman een presentatie met het thema “Kleren maken de ... ondernemer”. In deze inleiding zal hij dieper ingaan op hoe de ondernemer het meeste voordeel kan behalen uit de juiste manier van presenteren. Een thema dat naadloos aansluit op de wekelijkse gang van zaken bij BusinessClub Rijnstreek.Geïnteresseerde ondernemers zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen. De ideale kans om kennis te maken met de businessclub in de ambiance van Theater Castellum. Aanmelden kan via deze link. Ter kennismaking zijn aan deelname van deze bijeenkomst geen kosten verbonden.
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.