Advertorial Algemeen

Bewoners Zwanebloem in actie tegen hondenpoep

Afgelopen zaterdag was wethouder Gert-Jan Schotanus aanwezig bij de onthulling van vier hondenbordjes aan de Zwanebloem in Alphen aan den Rijn. De bordjes werden door de makers, vier kinderen uit de buurt, onthuld.

Er kwamen veel meldingen van overlast over hondenpoep bij de gemeente binnen over de speelplek bij de Zwanebloem. Een aantal buurtbewoners hebben samen met de gemeente actie ondernomen in de vorm van een prijsvraag en tekenwedstrijd. Alle woningen aan de Zwanebloem hebben een brief ontvangen met de oproep aan de kinderen om een tekening te maken en om passende slogans te bedenken.

Behalve de bordjes zijn ook twee nieuwe dispensers met hondenzakjes geplaatst, die buurtbewoners zullen bijvullen. Zowel de hondenbordjes als de dispensers moeten bijdragen aan bewustwording, zodat overlast als gevolg van de hondenpoep zal afnemen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.